Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Харківщині затримано 45-річного вчителя за підозрою у педофілії

28 вересня 2011, 15:10
Дата ефіру/події: Середа, 28 вересня 15:10

Скандал на Харківщині. В середній школі міста Куп'янська затримали вчителя з підозри в педофілії. 45-річний чоловік викладав образотворче мистецтво, а також вів гурток шкільного телебачення. Та знімав не тільки новини. За офіційною інформацією міліції, педагог розбещував підлітків і фотографував "процес".

Для середньої куп'янської школи ця новина приголомшлива. На вчителя не було жодних скарг, його поведінка не викликала жодних підозр, стверджує адміністрація. І коли всередині вересня через два тижні від початку навчального року, педагог звільнився з власного бажання, колеги здивувалися. За кілька днів довідалися: його затримали з підозри в розбещенні школярів.

Наталія Алтанець, заступник директора Куп`янської школи №1:

- Так, несподіванкою. Бо він несподівано звільнився за власним бажанням. На початку року - тим більш. Я так хочу сказати, що, можливо, це все ще й не підтвердиться, бо для нас це дуже дивно. І весь колектив шокований.

У закладі вчитель працював більше десяти років. Спочатку був педагогом-організатором, потім став викладати образотворче мистецтво, створив шкільне телебачення, був улюбленцем учнів.

Наталія Алтанець, заступник директора Куп`янської школи №1:

- За час роботи в нашій школі на нього ніяких скарг не було: не телефонних дзвінків, ніяких нарікань, виконував повністю свої обов'язки. Якби це було, нам би було відомо. Було б відомо керівництву, адміністрації.

Спілкуватися з учнями школи адміністрація забороняє: з етичних міркувань. Поза камерою підлітки розповідають: учитель, як то кажуть, "свій хлопець". Проводив багато часу з дітьми, організовував дозвілля. Що він - збоченець, не ймуть віри.

Учень Куп’янської школи №1:

- Сын мой - одноклассник. Нормальный парень. Да и этот учитель - нормальный мужик. Я в шоке был. Он вообще нормальный мужик был. Ничего такого я даже и не думал.

У міліції стверджують: учитель не тільки сам мав неприродні стосунки з вихованцями, а й змушував їх до сексу між собою. Все це фотографував. Проти педофіла вже порушили кримінальну справу. З'ясовують кількість його жертв.

Анатолій Могильов, міністр внутрішніх справ України:

- Есть задержанный педагог или бывший педагог, который сейчас задержан по подозрению в совершении развратных действий в отношении малолетних детишек. Там несколько, довольно большое число пострадавших детей.

В ізоляторі тимчасового тримання підозрюваний педагог намагався вкоротити собі віку - забив собі в голову залізного шурупа.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.