Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 12 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Луганську на сесії міськради активіст відкусив палець охоронцю

3 жовтня 2011, 16:46
Дата ефіру/події: Понеділок, 3 жовтня 16:46

Скандал на сесії міськради в Луганську. Там у залі покусали охоронця. Скоїв це громадський активіст, коли депутати не дали йому слова. Охоронець стягав чоловіка з трибуни, а той узяв і стиснув зуби.

Михайло Пащук на сесію міськради прийшов, щоб висловити протест деяких містян, невдоволених перенесенням одного з базарів Луганська. Чоловікові слова не давали, тож він самостійно вийшов на трибуну й почав виголошувати промову.

Михайло Пащук, активіст:

- Мы считаем, что вы неправильно это сделали. Вы это сделали в отношении олигархических кругов.

Натомість луганські депутати його слухати не захотіли, і проголосували за виведення із зали засідань. Позаяк активіст іти з трибуни не хотів, викликали охорону міськради. Учинилася бійка.

Пані Валентина була за кілька метрів від трибуни. Все бачила на власні очі і навіть намагалася втрутитися в ситуацію.

Валентина Брех, свідок:

- Пришел охранник и начал ему руки ломать. Пальцы в рот ему засовывать. За язык, чтобы он не говорил. Мы тоже выскочили, и начали его защищать.

Під час штурханини активіст й вкусив охоронця. До сесійної зали викликали медиків та правоохоронців.

Євген Соломін, кореспондент:

- Охоронця з відкушеним пальцем доправили в лікарню, винуватця - у райвідділок міліції.

Виконком Луганської міськради на найближчому засіданні розгляне питання про некомпетентність дій приватної охорони, що працює в установі. А зубатого винуватця тут добре знають, і натякають на його неадекватність.

Олександр Филипський, секретар Луганської міської ради:

- Он решил устроить здесь провокацию. То, что произошел инцидент, - дадут оценку и правоохранители, и все. Мы все предоставим.

Міліціянти ще не визначились, як кваліфікувати дії активіста. Ймовірно, йому висунуть звинувачення за двома статтями - бешкет та завдання травм. Покарання за це - штраф або ж позбавлення волі на термін до 5 років.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.