Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 12 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В Білій Церкві банда з 12 циган напала на двох працівників міліції

5 жовтня 2011, 11:25
Дата ефіру/події: Середа, 5 жовтня 11:25

Двоє правоохоронців проти 12-х бандитів - така зустріч відбулася в Білій Церкві, на Київщині. Злочинці відбивалися від міліції бейсбольними битками та металевими прутами. Чим усе скінчилося?

Херсонський підприємець Олександр на Київщині в Іванівцях домовлявся із покупцями-ромами про продаж партії овочів. Довго торгувалися, і все не могли дійти згоди. Суперечку цигани вирішили в простий спосіб.

Микола Жукович, керівник відділу ГУ МВС України в Київській області:

- Ці знайомі напали на бізнесмена, забрали в нього 200 тисяч гривень, при цьому зчинивши тілесні ушкодження, і погрожували зброєю, і з місця події швидко зникли.

Бізнесмен розповів: його кривдники мешкають у Білій Церкві. Двоє міліціянтів негайно вирушили за вказаною адресою.

Ніна Іванівна, свідок:

- А этот так вообще - цыган - бежит по лестнице и говорит: "Ой, спрячьте меня, а то милиция приехала". Я говорю: "Я тебя буду прятать?! А ну иди отсюда!"

Цього рома затримали на сходах багатоповерхівки. Коли чекали на другого, до будинку під’їхали три автівки. З них вийшло одинадцятеро циган із залізними прутами, битками та молотком.

Віталій Олійник, оперуповноважений Білоцерківського МВ міліції:

- Ми стали на лестничной площадке. Ці люди агресивні бігли знизу і лаялися нецензурно і на нашій мові, і на своїй. Ми пред'явили посвідчення, сказали, що ми працівники міліції, і стали двигатися їм назустріч.

Ніна Іванівна, свідок:

- І лаялися, і битами стучали, і у двері стучали, а вон там посмотрите - на первом этаже сняты перила - отломали.

Нападники вибігли надвір та вимагали відпустити затриманого товариша. Один із ромів кинувся на міліціянта із биткою.

Віталій Олійник, оперуповноважений Білоцерківського МВ міліції:

- Замахнувся цією битою, яка летіла мені в область голови. Поставив руку, ну, і получив тілесні ушкодження. Успокоение не действовало, пришлось применить силу, даний чоловік був затриманий і доставлений до білоцерківського МВ разом зі своїми деякими, кого змогли затримати, тому що основна маса їх розбіглася.

Затримали шістьох ромів, решта - зуміли втекти, їх шукають. За напад та непокору працівникам міліції на них чекає суворе покарання.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.