Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 20 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Хмельниччині зловмисники викрали сейф з 100 тис. доларів

5 жовтня 2011, 14:56
Дата ефіру/події: Середа, 5 жовтня 14:56

Сто тисяч доларів украли троє спритників у приватного підприємця на Хмельниччині. Для цього злодії розібрали цегляну стіну і поцупили двохсоткілограмовий сейф. На що готові люди заради наживи - дивіться в наступному сюжеті.

Коли господар цеху з виробництва гумових капців прийшов вранці на підприємство, не повірив власним очам. В одній зі стін за ніч хтось зробив величезну діру і виніс через неї двохсоткілограмового сейфа. Сталося це майже рік тому - в грудні 2010-го.

Тетяна Савчук, слідчий Хмельницького МВ міліції:

- Надійшло повідомлення від приватного підприємця, який займається виробництвом резинових тапочок про те, що із приміщення його цеху невідомі особи викрали сейф, в якому знаходились гроші - близько ста тисяч американських доларів.

Відтоді правоохоронці шукали спритників. І лише тепер вийшли на їхній слід. Злочинців виявилося троє - подружжя хмельничан та їхній знайомий. Затримані розповіли про викрадення в деталях.

Затриманий:

- Я раніше працював у того чоловіка і бачив, що у нього там багато грошей, бачив, що він туди гроші кладе.

Згодом чоловік з роботи звільнився, а про гроші не забув. Вирішив, йому вони потрібніші. Пограбування ретельно спланували.

Затриманий:

- Ми вночі приїхали, нас охоронець пропустив, тому що там навіть вночі багато фірм загружається, ми через сусідню стінку там ломом розламали, і витягнули сейф.

Далі сейф завантажили в таксі, і поїхали в гараж, який завбачливо винайняли за кілька днів до злочину.

Тетяна Савчук, слідчий Хмельницького МВ міліції:

- В гаражі троє громадян розпиляли сейф, дістали звідти гроші. Як виявилося, там дійсно було близько ста тисяч американських доларів, гроші розділили.

Затриманий:

- Поділили і потратили на що?

- На розваги. Як прийшли, так і пішли.

Злочинців затримали, але грошей власникові вже ніхто не поверне: трійця їх встигла витратити. Та покарання викрадачам не уникнути. Можуть сісти за ґрати не менше, ніж на сім років, і тюремні стіни їм навряд чи вдасться розібрати.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.