Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 12 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Троєщині дитячий лікар, який приїхав на виклик, отримав кулаком по обличчю

5 жовтня 2011, 15:37
Дата ефіру/події: Середа, 5 жовтня 15:37

Постраждав за інтелігентність. У київському мікрорайоні Троєщині дитячий лікар заступився за колегу-медсестру, за що отримав кулаками по обличчю.

Олена Ткаченко, кореспондентка:

- Їхня служба небезпечна і важка, хоч і покликані рятувати людей. Мова про медиків. Лікар ось цієї невідкладної медичної допомоги виїхав на виклик, але цілим і неушкодженим звідти вже не повернувся.

Бригада, у складі якої був тридцятидворічний фельдшер, приїхала за викликом ось до цього будинку, аби оглянути маленького пацієнта.

Наталя Стеценко, співробітник ГУ міліції м. Києва:

- Лікар з медсестрою вийшли з квартири по вулиці Цветаєвої 16-В, де надавали невідкладну допомогу дитині.

Квартира на десятому поверсі, тому медики стали чекати ліфта. Поряд, на сходовому майданчику, стояло двоє нетверезих чоловіків. Стали чіплятися до жінки. Фельдшер попросив їх припинити. Ті й не подумали, а один з хамів навіть з кулаками на лікаря кинувся. Після цієї сутички медикові знадобилася допомога колег.

Наталя Стеценко, співробітниця ГУ міліції м. Києва:

- В нього перелам спинки носа та струс мозку.

Про інцидент мешканці будинку не відають. Навіть бабці біля під'їзду не знають. Хоча побили служителя Гіппократа серед білого дня.

Сусідки:

- Ну, він заходив? Може не в нашому домі?

Красномовніші свіжі плями крові на ґанку. Як почувається лікар, ми вирішили з'ясувати на місці його роботи - у Центральній дитячій поліклініці Деснянського району. Але тут "Свідкові" ввічливо пояснили: коментувати відмовляються, бо не мають на те дозволу.

Лікар:

- Я розумію, що ви хотіли допомогти і нам, і лікарю, але, на жаль, не можу інтерв'ю вам давать, тільки з дозволу прес-центру - Прорізна 19.

- Доктор еще в больнице?

- Да. Идет следствие, поэтому больше ничего я вам сказать не могу, и не имею права.

Правоохоронці ж запевняють: за побиття медика хуліган має відповісти.

Наталя Стеценко, співробітниця ГУ міліції м. Києва:

- Нетактовний та нетверезий громадянин затриманий доставлений до деснянського РВ міліції, на разі вирішується питання про порушення КС - хуліганство.

Порушити її можуть впродовж відведених законом десяти днів. Залежатиме це від тяжкості травм постраждалого. Якщо експертиза встановить, що ушкодження бодай середнього ступеня, затриманому загрожує ув'язнення.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.