Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 29 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Сумах нетвереза ​​молодь відкрила стрілянину по сусідах і перехожих

6 жовтня 2011, 15:54
Дата ефіру/події: Четвер, 6 жовтня 15:54

Стрілянина - як святкова розвага: "Свідок" розповідав, що сумська молодь відзначає День народження пострілами по сусідах і перехожих. Яке покарання світить тепер неадекватним веселунам.

Дмитро Растворцев, постраждалий:

- Вот пулевое отверстие в стекле. А вон там - балкон, с которого стреляли по нашим окнам.

Дмитро розповідає: куля влучила в його вікно близько 6-ї вечора. Чоловік був у сусідній кімнаті. Про розбите скло йому розповів 9-річний син.

Лев Растворцев, постраждалий:

- Я сижу, смотрю телевизор, слышу - хлопок! Думаю: "Ну, петарды, ну бывает…" Хлопает второй раз. Подхожу, смотрю - в окне дырка!

Дмитро Растворцев, постраждалий:

- Открываю окно, смотрю - да, на балконе дома напротив шумная веселая компания, смех, крики. У одного в руках пистолет, они стреляют по прохожим. Прохожие возмущаются: "Що ви там робите?!" Они говорят: "Иди, а то мы сейчас спустимся, и вообще тебя здесь похороним!" И это не одинокий выстрел! Они и стреляли, и стреляли, и стреляли!

Дмитро викликав міліцію та став фільмувати стрілянину на фотоапарат. Гульвіси встигли продірявити вікна ще в трьох квартирах. Коли приїхали правоохоронці, чоловік показав їм будинок, з якого стріляли. Його попросили зачекати під під'їздом.

Дмитро Растворцев, постраждалий:

- Раз - из подъезда выбегают двое подростков, а вслед за ними - 2 работника "Скорпиона" и лейтенант милиции. Бежали очень близко: "Так это же, наверное, двое из них и сбежали! Вы бы их задержали!" - "Ну, мы не милиционеры, мы не можем задержать!"

"Скорпіон" - охоронна структура, що допомагає міліції. Але на місце події мала виїхати повноцінна опергрупа, каже головний міліціянт Сумщини.

Петро Дяченко, керівник УМВС України в Сумській області:

- По данному факту было проведено служебное расследование, и за непрофессиональные действия, которые имели место со стороны дежурного наряда Заречного райотдела, дежурный освобожден от занимаемой должности.

Двоє парубків, що втекли з будинку, ймовірно, забрали з собою пістолета. Принаймні, коли правоохоронці зайшли в квартиру, виявили лише кульки до нього. А ще - бульбулятор і речовину, схожу на марихуану. 19-річний господар оселі святкував День народження. Запросив друзів. Один з них і приніс зброю. Пізніше її таки знайшли - пневматик, його потужність і силу пострілу ще визначатимуть експерти. Власник пістолета, нібито, єдиний, хто з нього стріляв. Молодикові 25, ніде не вчиться, і не працює. Нині перебуває в ізоляторі.

Петро Дяченко, керівник УМВС України в Сумській області:

- По данному факту возбуждено уголовное дело, как хулиганство. Хулиганство с применением оружия. А это - ч. 4 ст. 296, которая предусматривает лишение свободы на срок от 3 до 7 лет.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
http://www.dancor.sumy.ua/news/newsline/72730
Неточности в моем рассказе:

«2 работника "Скорпиона" и лейтенант милиции»
Нужно читать/слушать, как «2 работника "Скорпиона" и СЕРЖАНТ милиции».

Диалоги прохожих и стрелявших переданы не дословно.
Там были выражения покрепче.

ПС. Сори за беспорядок в квартире - всё никак ремонт не закончим)

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.