Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 8 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Ровеньках чоловік згвалтував і зарізав 8-річну дівчинку

7 жовтня 2011, 12:20
Дата ефіру/події: П’ятниця, 7 жовтня 12:20

У Ровеньках знайшли вбивцю восьмирічної Даші Біденко - її знайшли мертвою в сусідській квартирі. В жахливому злочині одразу запідозрили господаря. Його розшук тривав недовго.

Місце, на якому Дарина Біденко сиділа у школі, порожнє. Ці квіти принесли однокласники восьмирічної дівчинки. Звістка про трагедію шокувала все місто.

Людмила, мешканка м. Ровеньків:

- Да, сейчас все ходим, и со школы забираем и провожаем. Тут такой страх у нас в Ровеньках. И дети, и родители боятся.

Деталі страшної трагедії знають сусіди загиблої дівчинки. Кажуть, коли Даринка повернулась зі школи, подзвонила батькам. Коли ж за півгодини додому прийшла її старша сестра, в оселі нікого не було, а двері були відчинені. Дитину одразу стали шукати - телефонували знайомим та родичам. Проте, знайшли школярку в шафі сусідньої квартири.

Валентина, сусідка:

- Вроде бы, у соседей была дверь не заперта. Они ж по всем соседям бегали. Позвонили отцу - он приехал. Двери открыли - нашли в шифоньере. Неживая была.

Експерти з'ясували: дівчинку зґвалтували, а потім зарізали. У скоєні цього жахливого злочину запідозрили 36-річного сусіда. Його оголосили в розшук, показували фото чоловіка всім містянам.

Євген Соломін, кореспондент:

- Майже дві доби після вбивства підозрюваний переховувався в цьому кинутому приміщенні. Згодом звідси вибрався, аби сходити в магазин.

У крамниці його й впізнали продавчині. Кажуть, як побачили, мало не вмерли зі страху.

Любов Миколаївна, продавчиня:

- Я смотрю - он стоит, и фотография рядом на дверях. И я так на на него смотрю - и на фотографию. Он улыбается. И ушел. Я говорю: Света, это был маньяк.

Жінки викликали міліціянтів - ті ж затримали підозрюваного.

Рушан Волков, перший заступник керівника Ровеньківського МВ міліції:

- В настоящее время проводятся следственные действия, его состояния не можем оценить. Он больной. И дальнейшие действия будем проводить в соответствии с УПК.

Вже 10 років чоловік під наглядом лікарів. Перед скоєнням злочину втік з Луганської психлікарні. Нині підозрюваний у СІЗО.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Клас
Гость 31.10.2017, 00:47 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.