Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Маріуполі член місцевого футбольного клубу "Іллічівець" потрапив у аварію

11 жовтня 2011, 16:04
Дата ефіру/події: Вівторок, 11 жовтня 16:04

У Маріуполі вночі гравець місцевого футбольного клубу "Іллічівця" потрапив у ДТП. В центрі міста його "Інфініті" на шаленій швидкості вилетіла на смугу зустрічного руху і врізалася в "Рено".

О другій ночі поблизу міськвиконкому "Інфініті", якою, за словами свідків, кермував футболіст, виїхала на смугу зустрічного руху й наскочила на "Рено". Удар був таким потужним, що обидві машини пролетіли ще кількадесят метрів.

Свідок:

- Это Рено - он шел нормально, а тот оттудова летел. Он его зацепил и притащил сюда.

- Джип?!

- Джип, да. У него моща... Ударились там - метров за 30 отсюда.

Двох чоловіків із французького авта витягали медики - в обох постраждалих політравми. Найбільше дісталося 28-річному водієві "Рено" - кермо пробило йому грудну клітку, в молодика зламані ноги й не тільки.

Микола Христофоров, заввідділу Маріупільської лікарні №4:

- Множественные переломы костей нижних конечностей, перелом ребер, разрыв печени. Оба больных поступили в состоянии шока. На данный момент состояние больных является крайне тяжелым.

Захисник "Іллічівця" - Максим Ковальов, який, імовірно, сидів при кермі "Інфініті", ушкодив ноги. Свідки аварії припускають: він був напідпитку, тому й вилетів на смугу зустрічного руху. Допомогу футболістові надавав колега - Олександр Кас’ян.

Олександр Кас’ян, нападник ФК "Іллічівець":

- Что вы снимаете всё? Можно уйти отсюда?!

- Можно. Ну, всё.

- Уйдите отсюда!

У прес-службі маріупільського "Іллічівця" коментувати ситуацію відмовилися, утім, непрямо підтвердили: кермував машиною саме Ковальов, а Кас’ян просто першим примчав на місце ДТП й допомагав другові.

Представник прес-служби:

- Вообще не понимаю, почему Касьян у вас упоминается. Только из-за того, что он первым оказался на месте?

- То есть, его в машине не было?

- Извините, без комментариев.

Після зіткнення водія "Інфініті" доправили до лікарні. Там надали першу допомогу і зробили експертизу на алкоголь. За її результатами й визначатимуть, як покарати перегонника. Нагадаємо: це вже не перша велика ДТП за участі вітчизняних футболістів. У листопаді торік гравець "Севастополя" Владислав Піскун влаштував гонитву містом і збив жінку з двома дітьми.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.