Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 28 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Сумщині малолітніх подружок півроку гвалтували односельці

13 жовтня 2011, 12:41
Дата ефіру/події: Четвер, 13 жовтня 12:41

Двох малолітніх подружок півроку ґвалтували односельці. Дівчат у Підлипному, що на Сумщині, перестрівали на вулиці, кидали до багажника автівки й вивозили за село. Кривдників затримали, порушили кримінальну справу, аж тут приятельки вирішили їх пробачити.

Постраждалі:

- Ми йдемо по вулиці, машина під'їжджає, беруть за шию, або там за волосся, пхають в багажник, їдуть. Вивозять та роблять, що хотять.

Так подружки розповідають про свої стосунки з місцевими хлопцями. Молодшу, 14-річну Катю, ґвалтував удвічі старший одружений молодик. Його 17-річний друг кривдив Наталку. Їй - 15. Спочатку вони просто товаришували. Потім хлопцям захотілося більшого. Аби дівчатка не розповіли про насильство, погрожували їм та їхнім сім'ям.

Катя, постраждала:

- Если вы расскажете, то мы будем бить ваших мам, а вы будете слушать, как они пищат.

Побачення хлопці влаштовували мало не щодня протягом 5-ти місяців. Один із них знахабнів так, що прийшов до матері Наталки й почав вимагати повернути гроші - мовляв, возив вашу дочку автівкою - платіть за бензин! Дівчина розплакалася й розповіла про все батькам. Разом із матір'ю молодшої постраждалої вони звернулися до міліції.

Володимир Гречка, керівник відділу Конотопського МВ міліції:

- Проти мешканців міста Конотопа порушено кримінальну справу за зґвалтування неповнолітніх. Досудове слідство триває. Особам, які вчинили суспільно небезпечне діяння погрожує позбавлення волі від 7 до 12 років.

Коли кривдники опинилися в ізоляторі, у справі з'явився ще один персонаж - брат одного із затриманих і, як виявилося, найліпший друг дівчаток. Хлопець попросив врятувати родича, і школярки погодилися: бо ж як відмовиш добрій людині!

Олена Василівна, мати постраждалої :

- Ради того, что пожалели этого мальчика, они отказались от всех своих показаний. Две очные ставки у нас были, они сказали, что это неправда, что такого не было.

- То есть, вы не хотите, чтобы эти люди сидели в тюрьме?

- Девочки не хотят.

Наталка, постраждала:

- Нам их жалко просто.

- Им вас жалко не было.

- Ну, у кого какой характер.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
эбать я не чо не поняла!!!
апроотл 16.12.2017, 18:59 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.