Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Кам'янці-Подільському колишня спортсменка грабувала перехожих

19 жовтня 2011, 10:02
Дата ефіру/події: Середа, 19 жовтня 10:02

З відмінної спортсменки - на хронічну наркоманку. Таке перетворення пережила молода мешканка Кам'янця-Подільського. Вона спробувала наркотики лиш раз - заради розваги, і відмовитися від них уже не змогла.

У місті з'явився мисливець за золотими прикрасами. Швидкий, грубий і невловимий. До міліції почали надходити схожі повідомлення.

Постраждала:

- Коли зайшла у арку між будинками, то несподівано відчула такий сильний поштовх у спину. Почула, як хтось схопив за ланцюжок на шиї. І впав лише кулончик, тобто, хтось зірвав ланцюжок.

Вечірній час, безлюдні місця, самотні жінки і дівчата. В таких умовах діяв грабіжник. Міцна статура, сильні руки - жертви були впевнені: нападає чоловік. Поки одна з постраждалих не помітила погляд злочинця.

Постраждала:

- Було миттєво, і я навіть не зрозуміла, хто це був і що, але запам'ятала дуже такі виразні жіночі очі. Хоча постать була така доволі міцно збита, кремезна, схожа на чоловічу.

Невдовзі у правоохоронців з'явилася підозрювана. За два останні роки перед слідчими молодиця поставала не раз. Одразу стали зрозумілі і мотиви її злочинів.

Олександр Кулько, перший заступник керівника Кам'янець-Подільського МВ міліції:

- Працівниками сектору карного розшуку було проведено ряд оперативно-розшукових заходів, у ході яких було встановлено, що даний злочин здійснювала 30-річна кам'янчанка наркозалежна.

Відмінниця-красуня, успішна спортсменка. Підвела дівчину лише погана компанія. Дорогі синтетичні наркотики - і кар'єра одразу пішла вниз. Ані грошей, ані роботи. Аби розжитися на дозу вже найдешевшого дурману, жінка пішла на вулицю грабувати. Ювелірні вироби одразу несла до ломбарду. За кілька днів знову виходила на полювання. Скількох встигла обібрати - пригадати вже і не може. З'ясовують це слідчі.

Олександр Кулько, перший заступник керівника Кам'янець-Подільського МВ міліції:

- Дана громадянка заарештована, речові докази вилучені. По справі проводяться слідчі дії. По даному факту порушена кримінальна справа за ст. 186 ч. 2 кримінального кодексу України.

Покарання за статтею оперативники передбачають максимальне - шість років. Адже колишня спортсменка - рецидивістка. Її двічі притягували до кримінальної відповідальності за незаконний обіг наркотиків.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.