Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 26 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

В Одесі "БМВ" спровокував масштабну аварію: восьмеро осіб у лікарні

25 жовтня 2011, 14:55
Дата ефіру/події: Вівторок, 25 жовтня 14:55

Восьмеро осіб у лікарні та п'ять понівечених машин, що перетворилися на купу брухту - такі наслідки ДТП в Одесі. Спричинило аварію "БМВ", яке з невідомих причин вилетіло на смугу зустрічного руху та вдарило чотири машини.

Аварія сталася на одній зі жвавих вулиць міста в неділю. "БМВ" на великій швидкості виїхало на смугу зустрічного руху, врізалося в мікроавтобуса, який перекинувся. А німецька машина перелетіла через "Нексію" і впала на "Міцубіші".

Олександр, свідок:

- Очень, очень громко было и очень быстро, много ошметков, осколков, куча дыма, свисты и всё. То есть, буквально, секунды. Мы подбежали вытаскивать, открыли двери "Митсубиси", помогли выйти водителю "БМВ", ну, а тут уже были бессильны.

Деякий час були безсилі й рятувальники. Аби витягти водійку "КІА", довелося розрізати машину.

Постраждала у ДТП:

- А-а-а-а-а… Мама... ааааа… Подвиньте мне ногу, пожалуйста…

- Ногу не трогаем, двигаем кресло.

- А-а-а-а.

Жінку з понівеченого автомобіля витягали двадцять хвилин. Від болю рятували препаратами.

Постраждала у ДТП:

- Сделайте мне ещё укол, пожалуйста.

Аварія сталася миттєво, тому зіткнення тяжко пригадати і водіям, і пасажирам.

Свідок ДТП:

- Светофор горел красный, только началось движение. Мы ехали 40 км, ну не больше, потому что только начало движения было. Спереди ехала девушка на "КИА", и всё. Момент - удар. И тут, короче, слышим звук - и тут чёрная, ну, как черный туман. Беха перелетела, получается, через нас, зацепила "Ауди", и упала на крышу, вот этот, что кусок металла.

Шокований водій мікроавтобуса каже, що "БМВ" мчало зі швидкістю понад 120 кілометрів за годину. Уникнути зіткнення він намагався, як, міг.

Ігор, водій мікроавтобуса:

- Я ехал со стороны города в сторону Черемушек. На встречу, по своей полосе, на встречу ехало "БМВ" зеленая, и его начало разворачивать. Я начал уходить от него в сторону, в бок ударил, я перевернулся - и вот, это 20 метров. Просунулся боком и собрал все остальные машины.

На місце аварії прибули кілька машин "швидкої", еменесівці та правоохоронці. Рух вулицею перекрили на кілька годин. Тепер усі постраждалі, а це - восьмеро людей, у лікарні. Їхньому життю нічого не загрожує.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален
Комментарий удален
Комментарий удален
Комментарий удален
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.