Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Києві на Лісовому масиві невідомий обстріляв кілька автомобілів

26 жовтня 2011, 10:10
Дата ефіру/події: Середа, 26 жовтня 10:10

У Києві на Лісовому масиві орудують ненавидники автомобілів. Машини ледь не щотижня підпалюють та обливають кислотою. Тепер ще й обстріляли легковики, припарковані біля будинків.

Олексій, автовласник:

- Ну, вот, зеркало разбили, задний стоп разбили, девочке заднее стекло разбили в машине, там еще микроавтобус постреляли.

Машину Олексія обстріляли на вулиці Жукова кілька тижнів тому. Власник переконаний: гатили з вікон будинку навпроти. Тоді господар одразу пішов до дільничного. Втім той поки нічим не зарадив.

Олексій, автовласник:

- Ну, я пришел к участковому, говорю, так и так. Он сказал: "Мы будем заниматься, на моем участке все нормально". И я так понял, что должны были изымать пулю, вот, и проводить какие-то следственные действия. Я так понимаю, никто их не проводил, никто ко мне не обращался.

Кулі досі в дзеркалах цієї автівки. Шукати зловмисника ніхто не квапиться. А кілька днів тому невідомий обстріляв ще одну машину - "Ніссана", припаркованого біля того самого будинку. Власниця транспорту одразу ж написала заяву до міліції. Правоохоронці визначають, з якої зброї стріляли, й вирішують, чи порушувати кримінальну справу.

Володимир Поліщук, керівник відділу ГУ міліції м. Києва:

- Можливо, це була або пневматика, або травматична зброя, причини скоєння цього правопорушення також поки що невідомі. Працівники міліції проводять дослідчу перевірку, в результаті якої будуть вирішувати питання щодо порушення кримінальної справи, чи то за навмисне пошкодження майна чи то за хуліганство.

Автівки на Лісовому масиві вже не вперше стають об'єктами зловмисників. Їх періодично палять, а минулого тижня 15 машин на вулиці Курчатова невідомий облив кислотою. Зловмисника досі не знайшли. Місцеві мешканці вже подейкують, що орудує один маніяк. Утім, правоохоронці це заперечують. Кажуть, імовірно, псують чуже майно різні люди.

Володимир Поліщук, керівник відділу ГУ міліції м. Києва:

- Я розумію, що слово "маніяк" дуже популярне в ЗМІ, втім, слідчі завжди перевіряють кілька версій, і серед них може бути людина, яка перебуває на обліках певних, має проблеми з психічним здоров'ям, хулігани, люди у стані алкогольного сп'яніння, незадоволені мешканці.

Та мешканців Лісового масиву бентежить не лише велика кількість автівок біля будинків. Вночі тут майже немає патрулів правоохоронців, тож зловмисники почуваються безкарними.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален
Комментарий удален
Комментарий удален
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.