Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 16 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Київщині у Броварському парку зловили ексгібіціоніста

26 жовтня 2011, 15:54
Дата ефіру/події: Середа, 26 жовтня 15:54

Чергового збоченця впіймали на Київщині. У Броварському парку молодик влаштовував маленьким дівчаткам уроки анатомії. Оголював свої причандали й розповідав про статеву відмінність.

Після уроків 12-річна Оленка поспішала на тренування з легкої атлетики. Йшла, як завжди, парком. Аж раптом її наздогнав велосипедист і попросив спинитися. Потім миттєво зняв штани й показав пеніса. Та ще й додав: "Ось, дитинко, дивись, у чому різниця між хлопчиками й дівчатками". Налякана мала побігла додому. Її батько зателефонував до міліції.

Ірина Згонник, співробітниця Броварського РВ міліції:

- Його дитина зустріла чоловіка у парку віком до сорока год, який оголив свій статевий орган, тим самим завдав психологічну травму дочці.

Оперативники припускали: збочинець давно втік. Та ба. Він спокійно їздив парком і спостерігав за дітьми. Коли солодуна затримали, він у всьому зізнався.

Ірина Згонник, співробітниця Броварського РВ міліції:

- Раніше він не притягувався до адміністративної, так і кримінальної відповідальності. На обліку у психіатра і нарколога не перебуває.

Та в міліції припускають, що велосипедист причетний, принаймні, до трьох схожих випадків. Мати вважає сина нормальним. Каже, просто він не працював, і мав багато дозвілля. Психологи ж вважають, що в підозрюваного таки є відхилення.

Юлія Мазур, психолог:

- З точки зору психології ця людина, з одного боку, може мати патологічні відхилення, або ж може бути набуте в дитячому або підлітковому віці. Невпевнений у собі, з низькою самооцінкою, і має якісь проблеми у стосунках із жінками. Не обов'язково це можуть бути діти. Можуть бути і дитина, і жінка. Ефект один - йому потрібно, аби його злякалися. Від цього він отримує задоволення.

Експерти вже визнали підозрюваного осудним. Якщо слідчі доведуть гріховні походеньки чоловіка, йому загрожує до трьох років ув'язнення.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.