Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 2 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Миколаївщині п'яний школяр зґвалтував бабусю

27 жовтня 2011, 10:19
Дата ефіру/події: Четвер, 27 жовтня 10:19

Знову зґвалтування пенсіонерки на Миколаївщині. Це вже другий за останній місяць випадок такої статевої наруги. Цього разу скривджено 74-річну бабцю. З неї познущався 16-річний односелець.

Марія Петрівна зі сльозами згадує події тієї жахливої ночі. Каже, наче відчувала лихо - півночі не спала, нервувалася. Близько третьої години почула гавкіт собаки, а потім в хату посипалися розбиті шибки. Невідомий вліз у сіни і спробував вибити вхідні двері.

Марія Петрівна, постраждала:

- Він почав гупати у двері, розбіжиться - і ногами. А я стала молитися, щоб не відкрив. Гупав, гупав, а тут не стало - пішов. Думаю, слава Богу.

Утім, зловмисник від свого наміру не відмовився, вибив одне з вікон і таки заліз до хати. У непроханому гостеві бабця впізнала 16-річного односельця. Парубок був п'яним й вкрай агресивним. Почав вимагати гроші, бити, потім душити.

Марія Петрівна, постраждала:

- Я кажу: "Вова, тобі нужні гроші - я дам, держу на смерть. Тіко не бійся". А він знову - як дасть! Потім сюди попід боки, попід ребра. Я знову втратила свідомість, затаскал в хату на кровать, порвал усю одежу на мені, розділ і почав насілувать.

Затриманий:

- Начал совершать акт любові неприроднім способом.

- Давно у тебя такое половое влечение к пожилым женщинам?

- Я не увлекаюсь, у мене перший раз, по п'яні

Малолітній збоченець кілька разів ґвалтував стареньку, коли вона непритомніла - відливав водою. Удосвіта зібрався йти, забрав усі заощадження господині, а самій бабці пригрозив смертю, якщо вона комусь розкаже.

Ігор Паламарчук заступник керівника Врадіївського РВ міліції:

- Для села это резонанс, потому что село маленькое, спокойное, и такие преступления там не совершались до настоящего времени. Естественно, что резонанс вызвало и то, что это жительница преклонного возраста. Местные жители не могут понять, что послужило мотивом к этому преступлению, что его подтолкнуло на это преступление.

Тепер за пограбування та зґвалтування у збоченій формі юнака покарають тривалим ув'язненням. Утім, винити за занапащене життя він має лише себе.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.