Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 8 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Кривому розі 34-річна сутенерша примушувала танцівниць до проституції

27 жовтня 2011, 14:23
Дата ефіру/події: Четвер, 27 жовтня 14:23

Танцівниць перетворювали на повій у Кривому Розі. Тих, хто відмовлявся, - лупцювали або ж замикали в темній кімнаті. Такі будинки розпусти з господарями катами функціонували більше року. Постраждалих дівчат понад два десятки.

Перший топлес-клуб відкрили у Кривому Розі 2010-го. Танцівниць власники нового бізнесу знаходили через оголошення. Охочих працювати було вдосталь, адже за стриптиз обіцяли непогані гонорари. Та заклад під назвою "Рай" швидко перетворився на справжнє пекло. Тамтешня директорка змушувала дівчат до проституції.

Постраждала:

- Три дня танцевала, потом мне вот это всё предъявили. Я хотела уйти. А она меня просто со ступенек спустила. Она сказала, что у меня какой-то штраф. Я должна отработать эти деньги. Мол, я танцую и езжу на выезды.

Постраждала:

- Я работала, я просто ушла без разрешения. Меня увезли из дому в халате и в тапочках, и в клубе у Жени в кабинете меня начали бить по её же просьбе. Наутро отвезли домой и сказали: "У тебя есть 15 минут, чтобы переодеться".

Дівчата розповідають: за найменшу провину їх зачиняли в темній кімнаті. Ув'язнення могло тривати тиждень. Давали лише хліб та воду. Інколи вивозили до лісу й били до нестями.

Дмитро Логвинов, старший оперуповноважений Криворізького МУ міліції:

- График работы составлял с 6 вечера до 5 утра. Непосредственно в этих заведениях происходило предоставление интимных услуг. Также девушки выезжали на заказы в сауны и бани, расположенные на территории Кривого Рога.

Зажерливість власників не мала меж. Подеколи так звана робоча зміна тривала кілька діб. Інформація про катування дівчат і змушування до проституції дійшла й до міліції. Та мовчання дівчат і законспірованість бізнесу гальмували роботу правоохоронців. Оперативники збирали докази для висунення звинувачень чотири місяці.

Дмитро Логвинов, старший оперуповноважений Криворізького МУ міліції:

- Помимо организаторов входили администраторы топлесс-клубов, которые организовывали девушек для оказания интим-услуг, постоянные водители, которые развозили девушек на заказы в бани и сауны Кривого Рога, а также охранники, которые следили за работой девушек и порядком в заведениях.

Зрештою, міліціянти навідалися до закладів. З'ясували: секс-бізнес налагодила 34-річна жінка, яка вже відсиділа п'ять років за звідництво. Нині сутенерці та шістьом її поплічникам загрожує термін удвічі довший. Майже за рік вони занапастили життя двадцяти трьох дівчат. На втіхи клієнтам віддавали навіть неповнолітніх і вагітних.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.