Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 12 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Києві затримали двох вандалів, які знищували чужі автомобілі

31 жовтня 2011, 13:47
Дата ефіру/події: Понеділок, 31 жовтня 13:47

Двох вандалів, що нищили чужі автівки, затримали в Києві. Перший трощив машини за допомоги зубила, другий - підпалював.

Опів на четверту ранку чоловік у дворі на вулиці Великій Васильківській, 41 вирішив зігнати злість на автівках. Ходив, і попри виття сигналізацій зубилом трощив машини. Пошкодив чотири, й подався геть.

Наталя Стеценко, помічниця керівника Печерського РВ міліції м. Києва:

- Під час огляду виявились в машинах побиті - в яких двері були побиті, в яких лобові стекла, фари, дзеркало заднього виду.

Міліціянти швидко затримали вандала. Ним виявився п'ятдесятивосьмирічний заробітчанин із Чернігівщини, що працював у столиці на будівництві. Свій учинок пояснив просто - перебував у стані афекту. Засмучені власники зранку відігнали автівки на ремонт, а подвір'я ретельно прибрали.

Також правоохоронці затримали 18-річного парубка. Той нищив автівки за допомоги запальнички й запалювальної суміші.

Наталя Стеценко, помічниця керівника Печерського РВ міліції м. Києва:

- В районі вулиць Кіквідзе, Бастіонної та Підвисоцького виявили 5 підпалених автівок, брезентову палатку, і, крім того, в під'їзді підпалені крісла.

Підозрюваний:

- В стані алкогольного сп’яніння на мене не знаю, що найшло. Я своїй сусідці підпалив машину. Просто к мені в парадному відноситься дуже плохо вона.

Як з’ясували міліціянти, п'яний парубок повертався з нічного клубу, й вирішив у такий спосіб помститися. Та потім уже в інших дворах підпалив ще чотири машини. Що накоїв - зрозумів лише у відділку, коли протверезів. Каже, сусіди глузували з його матеріального становища, і це його обурило. Утім, навіщо нищив автівки сторонніх людей - пояснити не зміг. Тепер міліціянти перевіряють, чи бува не підпалював парубок легковиків в інших районах.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.