Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Запоріжжі свінгер зарізав коханця своєї дівчини

31 жовтня 2011, 14:25
Дата ефіру/події: Понеділок, 31 жовтня 14:25

Постраждав за вільні сексуальні погляди. В Запоріжжі не порозумілися двоє коханців однієї жіночки. Як наслідок - один зарізав іншого. Деталі пікантної трагедії - в наступному сюжеті.

Чим Запоріжжя не Амстердам? Принаймні, у вільних поглядах на секс. Тут популярне свінгерство.

Двадцятип'ятирічний річний мешканець Дніпропетровська нишпорив Інтернетом. Його цікавили різні експерименти, зокрема, сексуальні. Натрапив на оголошення - пара шукає третього.

Роман Келембет, керівник відділу Запорізького МУ міліції:

- Потерпевший через всемирную сеть Интернет познакомился с молодой парой для совместного проведения вечера с целью разнообразить свои сексуальные отношения для получения острых ощущений

Наскільки гострими будуть відчуття - молодик і не здогадувався. Він приїхав у Запоріжжя. Із парою - привітними хлопцем та дівчиною - зустрівся в парку. Інтимний відпочинок планували влаштувати саме на природі. Молоді свінгери взялися "до справи": намагалися задовольнити свої інтимні потреби, дивлячись одне на одного. На тверезу голову не вдавалося. Тож постійний коханець пішов у крамницю по алкоголь. Поки ходив, у жінки з гостем секс задався. На тому співмешканець їх і застукав. Образився.

Роман Келембет, керівник відділу Запорізького МУ міліції:

- В ходе ихнего общения между потерпевшим и преступником возник конфликт, который был разрешен с помощью ножа.

Двадцятичотирирічний запорожець завдав приїжджому коханцеві двадцять ножових поранень. Головно, у спину та шию. На тому парочка пішла з парку. Неживе тіло хлопця вранці побачили перехожі й викликали міліціянтів. Вбивцю правоохоронці шукали не довго, а знайшли саме через оголошення та переписку сексуального змісту.

Володимир Новиков, старший слідчий Запорізького МУ міліції:

- Было установлено лицо, совершившее данное преступление, которым явился житель города Запорожья, ранее не судимый.

Затримання свінгера здивувало.

Підозрюваний:

- Вышел покурить, кофе попить - меня с товарищем и задержали. Мне сразу не сказали, за что. В РУВД меня выдернули, показали распечатки. Я в шоке, каким способом меня нашли.

Не бачити інтимних експериментів йому з жінками років з п'ятнадцять. Саме стільки передбачає стаття, за якою судитимуть чоловіка.

Олена Ткаченко, Олександр Вовкодав, Олександр Кругликов.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.