Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 3 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Харкові трактор розчавив "БМВ": шансів вижити у водія не було

31 жовтня 2011, 16:14
Дата ефіру/події: Понеділок, 31 жовтня 16:14

Наче у фільмах страхіть. У Харкові трактор буквально розчавив собою легковика. Від "БМВ" нічого не залишилося - шансів вижити внаслідок такого карколомного зіткнення у водія не було.

Важкий, величезний, неповороткий навантажувач рухався з мінімальною швидкістю. Його водій стверджує: коли повертав ліворуч, бачив "БМВ", що мчав назустріч. Утім, легковик був далеко, і тракторист уважав, що встигне звільнити дорогу.

Владислав Мокін, керівник сектору ВДАІ м. Харкова:

- Водитель автопогрузчика пояснил, что автомобиль находился далеко, он его увидел далеко, и начал совершать маневр "поворот", в результате чего произошел хлопок, трактор приподняло, всё - больше он пояснить ничего не может.

Від зіткнення "БМВ" опинився під трактором, а той - ледь не перекинувся. Тіло водія з понівеченого легковика витягали рятувальники.

Ігор Лупандін, помічник керівника ГУ МНС у Харківській області:

- Краном подняли ковш, тросом оттягивали назад автомобиль, и потом полностью снимали-разрезали крышу автомобиля, полностью ее снимали, и еще разжимали… Там, где на переднем сиденье находился водитель, разжимали стойки, чтобы извлечь оттуда погибшего.

На своїй сторінці в одній із соціальних мереж 28-річний молодик написав: "Те, що нас не вбиває - робить сильнішими. А ще - злішими, підлішими та байдужими. Ліпше б убило…". Там і відео - водій разом із друзями гасає містом на шаленій швидкості. Відчайдух захоплювався стрітрейсингом. Свідки його останніх перегонів кажуть: у мить зіткнення "БМВ" летів двісті кілометрів за годину.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
ДА
z 31.10.2011, 22:04 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.