Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 7 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Рівному 20-річний ув'язнений займався телефонним шахрайством

2 листопада 2011, 16:41
Дата ефіру/події: Середа, 2 листопада 16:41

Грати не завжди стають перешкодою для шахрайства. 20-річний ув'язнений ошукав мешканку Рівного на десять тисяч гривень. У злочинну схему хлопець затягнув таксиста, рідну сестру та свого знайомого.

Телефонний дзвінок шокував літню рівнянку. Невідомий сказав: її син у міліції, й звідти він вийде, лише якщо заплатити 10 тисяч гривень.

Інна Березовська, помічник керівника Рівненського МВ міліції:

- Він зателефонував їй на домашній телефон, і вів таким чином розмову, що вона не могла взяти мобільний телефон і пересвідчитися, де син знаходиться в цей момент.

Жінка навіть не підозрювала, що телефонують їй не з міліції, а з в'язниці. Таким чином вирішив заробити 20-річний арештант. Гроші в ошуканої забирав таксист. Шахрай у телефонній розмові пообіцяв винагороду за те, що той привезе їх у містечко Нетішин Хмельницької області.

Таксист:

- Я під'їхав, зайшов в квартиру. Вийшла жінка, дала мені гроші, і я завіз ці гроші в Нетішин. Вийшла білява жінка, перерахувала гроші, і сказала по мобільному, що я вже свободен.

Цінний вантаж у Нетішині зустріла сестра шахрая. 21-річна Ольга заплатила таксистові 500 гривень і чекала на наступні вказівки від брата.

Ольга, сестра підозрюваного:

- Я забрала, потім чекала слідуючих вказівок, коли буде. На другий день мені подзвонили і сказали віддати незнайомому мені чоловікові.

Проте, скористатися з видурених коштів спритному в’язневі Ізяславської колонії не довелося. Міліціянти, до яких звернулася ошукана жінка, вирахували афериста за номером телефону. Тепер на шахрая чекає додатковий термін за ґратами. Поки ж правоохоронці з'ясовують, яким чином засуджений міг вільно користуватися мобілкою в тюрмі.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.