Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Тернопільщині чоловік ледь не зарізав кохану 17-сантиметровим ножем

7 листопада 2011, 10:01
Дата ефіру/події: Понеділок, 7 листопада 10:01

Спочатку наїхав машиною, а потім ще й ножем добив. У такий спосіб сорокарічний мешканець Тернопільщини... мирився зі своєю коханою. Коли жінка вкотре не прийняла колишнього співмешканця, чоловік оскаженів.

17-сантиметрове лезо мисливського ножа. Воно повністю увійшло в тіло жінки. Зі спини стирчало лише руків'я.

Андрій Мінчун, завідувач відділення Теребовлянської районної лікарні:

- Ножем було пробито ліву її лопатку, також роздроблено ребро. І це, можливо, врятувало їй життя, так як ніж під час транспортування її у лікарню і в подальшому транспортуванні до операційної, він не рухався, і таким чином не завдавав додаткових їй травм.

Понад дві години хірурги діставали ножа. Рана глибока, утім важливих органів не зачепило. Тепер у медиків інший клопіт - рятувати ноги. Обидві кінцівки жінки зі страшними переламами.

Михайло Чорній, в.о. керівника Теребовлянського РВ міліції:

- І поки лікарі боролися за життя, нами було встановлено круг осіб, які можуть бути причетні до даного злочину. І було встановлено, що до даного злочину підозрюється співмешканець потерпілої, житель іншого району.

Кілька щасливих років спільного життя, п'ятирічна донечка і райдужні плани на майбутнє. Усе змило горілкою. Прикладання до чарки і довгі заробітки в Росії. У такому спільному житті 34-річна жінка вирішила поставити крапку. Але чоловік не погоджувався. Благав кохану повернутися. Того дня застав її на пасовищі.

Олег Камуля, в.о. слідчого Теребовлянського РВ міліції:

- Під час розмови між ними розпочався словесний конфлікт, після якого підозрюваний належним йому автомобілем умисно наїхав на потерпілу. В подальшому вийшов із автомобіля і завдав їй удар ножем в область спини.

Різник лишив закривавлену жінку, сів у "Жигулі", і кинувся тікати. Та розбитий від удару радіатор далеко від'їхати не дав. До сусіднього села дійшов пішки, від шоку оговтувався - пивом і горілкою. Тут чоловіка і затримали.

Затриманий:

- Получив образу, відмову, і мені щось переклинило. Я не знаю, що сталося в той момент, чи що, я сам не сообразив, що я зробив.

Умисні тяжкі тілесні ушкодження. Поки за такою статтею проти чоловіка порушили кримінальну справу. Утім, розслідування ще триває, і в прокуратурі не відкидають: перекваліфікують справу на замах на вбивство.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.