Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 12 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Одещині хулігани випустили в перехожого 4 кулі

10 листопада 2011, 17:19
Дата ефіру/події: Четвер, 10 листопада 17:19

Стрілянина на Одещині. В Іллічівську бешкетники упритул розстріляли перехожого, що дивом не загинув. Випустили в чоловіка чотири кулі. Які причини нападу - з'ясовували наші кореспонденти.

Інцидент стався об одинадцятій вечора в середмісті Іллічівська. Олег Миколайович ішов додому, аж раптом до нього причепилися двоє незнайомців. За якусь мить сварка переросла в бійку, а потім і стрілянину.

Олег Миколайович, постраждалий:

- Борясь с одним из хулиганов, сбросил его, и начал подниматься, второй человек просто уже, подходя ко мне, вот так вот разряжая обойму пистолета, стреляя в упор.

Пролунали чотири постріли. Три гумові кулі влучили у стегно, руку та поперек. Четверта пробила коміра светра і пройшла повз сонну артерію.

Віталій Редькін, командир відділу громадського формування:

- Мы патрулировали улицы города Ильичевска, услышали выстрелы с левой стороны, обратили внимание: один человек убегает, два догоняют, сопровождая его выстрелами из оружия травматического действия.

Відреагували миттєво. Бешкетників затримали, для пораненого викликали швидку. Нападниками виявилися двоє місцевих чоловіків. Чому вирішили постріляти в перехожого - самі не знають.

Сергій Брайловський, заступник керівника Іллічівського МУ міліції:

- По данному факту возбуждено уголовное дело по статье "хулиганство" 296, ч. 4. В данный момент ведется следствие, как бы меру наказания будет определять суд.

За стрілянину чоловіки можуть пробути за ґратами до семи років.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.