Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 27 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Києві запропонували відокремлювати таксистів від пасажира перегородкою

14 листопада 2011, 12:40
Дата ефіру/події: Понеділок, 14 листопада 12:40

Черговий напад на таксиста в Києві. Водія намагалися задушити, але йому вдалося втекти. Чи можна вберегтися від пасажирів-злочинців?

Київські таксисти потерпають за свої життя. За два тижні у столиці двічі душили їхнього брата і відбирали автівки. Останній випадок стався на Троєщині. Шістдесятидворічного чоловіка врятувало те, що зашморг перервався в нього на шиї. Водієві вдалося втекти. Тижнем раніше цей зловмисник також мало не вбив таксиста.

Василь, підозрюваний:

- Намагалися вкрасти машину методом придушення водія. В районі червоного хутора. Андрій сказав: давай, ця машина підходить. Я продовжував душити водія, це продовжувалося 30-40 сек.

Інна Гамалій, помічник керівника Дарницького РУ міліції:

- Водій намагався вирватися, але втратив свідомість, вони його викинули з автівки, нападник сів за руль і почав рух у бік Борисполя.

В обох випадках злочинців затримали. Та водії бояться.

Олександр Круликовський, власник служби таксі:

- Мы не первый год работаем. 14 лет. За это время был не один факт нападения, тем более, с летальным исходом. Имеем похороненных 4 человек. Статистика не утешительная.

Чого таксисти тільки не вигадували. Мають спеціальні позивні, тримають при собі зброю. Та коли сидиш спиною до нападника, дати відсіч украй тяжко. Киянин Віктор пропонує відмежувати пасажирів і водія.

Віктор, мешканець м. Київ:

- Здесь используется поликарбонат, который намного прочнее, чем оргстекло, намного прочнее, чем стекло, и по своим характеристикам довольно уникален. Мы можем посмотреть: он выдерживает любые удары, воздействия колющих, режущих.

У Сполучених Штатах перегородками нікого не здивуєш. Та киянин каже: його винахід унікальний. Шторку легко зняти. Це, мовляв, актуально, адже в Україні багато таксистів працює власними автівками.

Зі слів Віктора, поки що його винахід зацікавив тільки одну службу таксі. Новинку вмонтували в автомобіль і радяться з клієнтами.

Владислав Ворона, таксист:

- Это безопасность - раз, некая комфортность пассажира. То есть, пассажир себя чувствует как в собственном кабинете.

Олександр Круликовський, власник служби таксі:

- Безопасность - она прежде всего, но, в тоже время, мы не можем идти на перелом желания клиентов. И если для него это дискомфортно, в любом случае нам придется идти на уменьшение безопасности наших ребят.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Защита
Равел 29.03.2020, 19:43 ответить
Перегородка хорошо,но у меня знакомого таксиста подрезали через спинку сидушки "шпычкой".Она пробила сидушку,тело и вылезла спереди на 10см из тела.А вторая история,машину хотели зажать в проходе другой машиной и выкинуть таксиста.Третья история-таксит перевозил парня и 2 девушек.Девушкам было по лет 20, сидели на заднем сидении,а парень на переднем.Как подъехали к дискотеке,одна девушка приставила нож к горлу таксиста,а парень забирал деньги.Повезло ему в одном,к нему подъехал бобик ментов.
Lupen 15.11.2011, 15:11 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.