Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 20 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Одещині "Москвич" в'їхав у дерево: четверо пасажирів загинули на місці

15 листопада 2011, 09:47
Дата ефіру/події: Вівторок, 15 листопада 09:47

Жахлива ДТП сталося в Одеській області. Біля села Новопетрівки водій "Москвича" заїхав у дерево. Він і ще четверо пасажирів загинули на місці. Причини трагедії намагалися з'ясувати наші кореспонденти.

Пригода сталася в неділю близько шостої вечора. П'ятеро людей поверталися додому із сусіднього села - там вони заготовляли дрова на зиму. Проїхавши поворот, "Москвич" із невідомих причин з'їхав у кювет і врізався в дерево. Життя зовсім молодих людей обірвалося на прямій ділянці дороги. Умови, розповідають правоохоронці, були нормальні - асфальт сухий і рівний. Чому водій різко викрутив уліво - наразі з'ясовує експертиза.  Тутешній мешканець Микола каже, що ця дорога, зазвичай, нежвава, аварій майже не буває.

Микола Валинов, мешканець с. Новопетрівки:

- Я дивився телевізор, я вже глухий, він громко включений був, а у мене тут та їздять машини, тарабанять, а удар глухий був.  А так там міліція була і роздільнянська, і одеська, і все, і до темна тут розбиралися, батьки приїжджали і крик був. Даже такого не було, я шофером проробив 35 год, я скільки їздив, не бачив, щоб машина в такому стані була.

Удар був такої сили, що автівку зім'яло в купу металу. Аби витягти людей, машину довелося розпилювати. Всі загиблі - молоді хлопці віком від двадцяти до тридцяти чотирьох. Без батьків залишилися восьмеро дітей.

Тетяна Гоцелюк, співробітник Великомихайлівського РВ міліції:

- Поступило телефонне повідомлення від громадянина Новопетрівки села Великомихайлвського району про те, що він почув удар на автодорозі, вийшов з дому, побачив - машина в дерево в'їхала.  В даний момент матеріали направлені сразу же ночью в слідче управління по відділу розслідування ДТП, где порушена кримінальна справа 286, ч.3 за статтею КК, проводяться першочергові слідчі дії.

Місцеві мешканці досі не можуть оговтатися після трагедії. Загиблих тут знали як гарних господарів і сімейних людей.

Тетяна Жарська, голова великомихайлівскої селищної ради:

- Все нормальные люди из хороших семей. Вот у самого старшего семья, двое детей, ну, хорошая семья. Все работали, я не могу ни о ком ничего плохого сказать. Что случилось - все в шоке. Какое-то несчастье, наверное, следствие разберется. Я ни о ком ничего плохого сказать не могу.

Наразі правоохоронці з'ясовують причини трагічної автопригоди: те, в якому стані було авто й люди. Фахівці підозрюють, що аварію спричинив серцевий напад у водія.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Ребята пьяные летели именно летели а не ехали мотор от оборотов разрывался , водитель фамилия Шпак ,ещё тот лихач , а летели потому что их менты догоняли а когда эти в дерево воткнулись менты тупо проехали мимо! Это все знают кто местный!

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.