Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 7 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Миколаєві затримали псевдодаішника в повному спорядженні

16 листопада 2011, 08:43
Дата ефіру/події: Середа, 16 листопада 08:43

Новенька форма, жезл, зброя. Такому повному спорядженню мало не позаздрили миколаївські інспектори ДАІ. Чоловік старанно працював на дорозі, махав жезлом неуважним водіям. Але, чомусь, зимової службової куртки не вдягнув, здивувалися правоохоронці. Коли ще й значка не зміг показати, підозри підтвердилися: на дорозі псевдо-ДАІвець.

Форма, кашкет, жезл і кобура з пістолетом. Чоловіка в повному екіпіруванні співробітника ДАЇ правоохоронці помітили на вулиці Миколаєва. Молодик спокійно зупиняв автівки і спілкувався з водіями, та його поведінка чомусь одразу насторожила міліціянтів.

Олександр Меша, керівник Центрального РВ міліції м. Миколаєва:

- Чем было вызвано сомнение?

- Поведение, в первую очередь, и второе - что у него не было личного жетона как сотрудника ГАИ. Когда обратились сотрудники уголовного розыска к нему, он не мог предоставить ни служебного удостоверения, ни другого любого документа, который бы удостоверял его личность.

Вже в райвідділку в кишенях чоловіка посвідчення відшукали. Співробітник ДАІ, фото, дати і підписи. Утім, документ псевдоправоохоронець заповнив і видав собі сам. Бланк, форму, жезл і навіть світловідбивний жилет придбав через Інтернет за 400 гривень. Пістолетом у кобурі виявилася запальничка. Усе - для довершеного образу міліціянта, пояснив затриманий. Аби враження на дівчину справити.

Затриманий:

- Просто познакомился с девушкой, сказал, что работаю в ГАИ. Ну, ездил к ней на встречи, переодевался.

- А где вы вообще работаете?

- Пока нигде не работаю.

- Жезл вам зачем?

- Ну, чтобы более правдоподобно было, что работаю в ГАИ.

- А удостоверение зачем сделал?

- Ну, так, просто. На случай если спросят, чтобы показать, кто я такой.

Слідчі переконані: романтична історія - брехня. На дорогу перебраний на міліціянта шахрай вийшов заробляти. Працював суто ввечері. У темряві неуважні водії браку печатки на посвідченні не помічали та платили суворому даївцеві штрафи.

Олександр Меша, керівник Центрального РВ міліції м. Миколаєва:

- Просьба ко всем водителям, которые увидят данного гражданина и пострадали от действий псевдоработника ГАИ - обращаться в Центральный райотдел с заявлениями.

Поки в міліції шукають постраждалих від їхнього псевдоколеги, із заявами про інші злочини звернулося кілька місцевих мешканців. Усіх їх ввечері грабував чоловік. І за описом нападник виявися дуже схожий на псевдодаївця. Чи змінював уночі жезла ще й на ножа 28-річний миколаївець, правоохоронці з'ясовують. Та поки проти молодика порушили кримінальну справу за присвоєння владних повноважень та звання службовця.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.