Нагадати пароль | Реєстрація
Вівторок, 16 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Києві затримано 19-річного вбивцю собак

17 листопада 2011, 15:43
Дата ефіру/події: Четвер, 17 листопада 15:43

Затримали київського вбивцю собак. Два дні тому "Свідок" розповідав історію про 19-річного хлопця, що з особливим садизмом знущався з тварин. Відео страшних мук збоченець викладав в Інтернет. На слід покидька першим вийшов журналіст, і, врешті, його затримала міліція.

Затриманий:

- Это происходило так, это были щенки, им там было недели две три, я их просто принес домой в сумке, и старинным дедовским методом… одно ведро с водой, второе сверху, и щенка туда. Пару минут, пока он там не захлестнется, ну, как топят обычно щенков, котят.

Це лиш один фрагмент із кількох десятків убивств. 19-річний садист не просто знищував беззахисних цуценят - він насолоджувався муками тварин: знімав з них шкіру, випалював очі. Свої вибагливі знущання молодик фільмував і викладав це відео в Інтернет.

Затриманий:

- С этого системного блока что делал? Выкладывал в Интернет видео убитых животных.

Олександр Дем'яненко, заступник керівника управління ГУ міліції м. Києва:

- Під час проведення обшуку була виявлена та вилучена комп'ютерна апаратура та аппаратура, за допомогою якої він все це знімав та викладав в мережі Інтернет.

Саме в мережі на жахливі кадри натрапив журналіст Анатолій Шарій. Він провів власне розслідування та опублікував два матеріали про подвиги збоченця. А також вирахував його ім'я, адресу й номер телефону. Тільки тоді справою зацікавилися правоохоронці, стверджує журналіст. До того, каже, на звернення від захисників тварин реакції не було.

Анатолій Шарій, журналіст:

- Милиция отказывала в приеме заявлений, милиция шевченковское РУВД, начальник Гринцевич отказывал людям, которые несли заявления, милиция посылала и говорила: нам не до ваших собак. Как только вышло расследование, они сразу зашевелились. Мне позвонили из прокуратуры и их интересовало одно: каким образом я вышел на конкретного человека.

У будь-якому випадку, спільними зусиллями вбивцю тварин, нарешті, затримали. Та садист у своїх діях абсолютно не розкаюється. Мало того, хлопець має власного пса, а люто ненавидить лише безпритульних тварин. Каже, нищив їх, аби спокійно гуляти районом.

Затриманий:

- Это месть собакозащитникам, они не хотят с этим разбираться, они строят из себя таких добреньких, хорошеньких, чистят типа города, убирают собак в приюты, чтобы они не плодились. Так пусть они приедут в эту промзону, в этот район, и пройдутся.

Убивцю собак затримали. Матеріали справи передали до прокуратури. Молодик уже зізнався у, щонайменше, трьох десятках убивств нещасних тварин.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Покалечить идиота и пусть живет и мучается всю жизнь .
dens650 18.11.2011, 17:00 ответить
Эту сволочь надо так же уничтожить. Быдло жирное.
оксана 18.11.2011, 15:22 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.