Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Маріуполі двоє чоловіків вбили незнайомку, викинувши її з вікна

18 листопада 2011, 11:43
Дата ефіру/події: П’ятниця, 18 листопада 11:43

Смертельне знайомство. На Донеччині двоє чолов'яг зустріли незнайомку. Сподобалася обом. Запросили до квартири: там побили та викинули голу й закривавлену з третього поверху.

Звичайний маріупільський генделик. Тут відпочивало двоє місцевих нероб. В око друзякам впала незнайомка, що сиділа за сусіднім столиком.

Дмитро Середа, керівник сектору Жовтневого РВ міліції м. Маріуполя:

- Они познакомились с незнакомкой, которую пригласили к себе за столик. В ходе дальнейшего времяпрепровождения они решили пойти к одному из парней на квартиру.

Захмелілі товариші прагнули любові. Та їхня нова знайома відмовила й одному, й другому. Ще кілька хвилин тому галантні кавалери заходилися лупцювати дівчину.

Затриманий:

- Мы немного ее так переклонили, никто ее выбрасывать не собирался. Я стою, смотрю - он нагнулся. Я думал, что он нагнулся шутя - я не успел среагировать, он ее резко приподнял и выкинул.

Жінка впала з третього поверху. Тіло жертви вбивці вирішили сховати.

Володимир Шалений, слідчий Жовтневого РВ міліції м. Маріуполя:

- Попытка была перенести тело, так как они видели, что тело уже было без признаков жизни, в другое место, чтобы скрыть улики. Однако им помешали просто прохожие, которые проходил мимо. В связи с этим они скрылись с места преступления.

З переляку втекли аж до Запорізької області. Однак один таки повернувся додому - в квартиру, де сталося вбивство. А там на нього вже чекали. Незабаром затримали й другого втікача.

Затриманий:

- Я бы не хотел давать какие-либо комментарии.

- Почему?

- Я еще сам не разобрался в ситуации, что произошло. Сейчас только начинаю вспоминать, что произошло. Может быть, я виновен, что пустил и не предотвратил то, что происходило.

Тепер молодики чекають на суд. За жорстоке вбивство їм загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.