Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 12 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Львові п'яний водій спричинив шалений опір співробітникам ДАІ

21 листопада 2011, 11:54
Дата ефіру/події: Понеділок, 21 листопада 11:54

П'яний водій тікав від ДАЇвців у Львові. А коли його наздогнали, розбив у патрульній машині лобове скло і порвав на правоохоронцях одяг.

Приблизно опівночі ДАЇвці помітили "ВАЗівку", що рухалася надто кривою траєкторією. На вимогу зупинитися водій "Жигулів" відреагував не так, як треба - натиснув на газ. Правоохоронці наздогнали втікача у його дворі. З'ясувалося: чоловік накивав п'ятами, щоби покликати допомогу свою дружину. Але та ще з балкону побачила, в якому стані її коханий, і боронити його не стала.

Роман Стельмах, інспектор відділу ДАІ м. Львова:

- Дружина вийшла з цього - думала, що то якісь розборки, діти б'ються. Подивилася на це, розвернулася і пішла, каже: "Хлопці знімайтеся своєю роботою". Даного водія попросили ми присісти в автомобіль, на що він відмовився.

На шістдесятирічного бешкетника довелося одягти кайданки і посадовити до патрульної автівки. Та інспектори самі були не раді - алкоголь так розпалив сивочолого водія, що той порвав на правоохоронцях форму. Ще й пошкодив їхню машину.

Володимир Ярмола, інспектор відділу ДАІ м. Львова:

- Людина була дуже збентежена, буйна, в автомобілі ногами почала заважати мені керувати транспортним засобом, після чого ногами було пошкоджено панель автомобіля, а саме - людина вибила лобове скло.

Чоловіка доправили до відділку міліції. Тепер його провина в порушенні правил дорожнього руху обтяжена запеклим опором працівникам міліції.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.