Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 24 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Луганщині 8-річна поранена дівчинка врятувала з вогню бабусю

22 листопада 2011, 09:55
Дата ефіру/події: Вівторок, 22 листопада 09:55

Жінку похилого віку від пожежі врятували на Луганщині. І хто - її восьмирічна онучка! Дитина несамовито боролася за життя рідної людини, і не просто витягла її з вогню. Віола сама загасила полум'я, покликала на допомогу й зателефонувала до "швидкої". Сама ж при цьому стікала кров'ю. Коли вийшла зі стану коми, розповіла: жах у будинку влаштував бабусин ревнивий коханець.

Коли між дорослими спалахнула сварка, 8-річна Віола була в оселі. Спочатку чула лайку, а коли бабуся несамовито закричала, дівчинка миттю побігла на допомогу й побачила, як чоловік штрикнув стареньку ножем. Потім накинувся на її онуку. Дитина дістала чотири поранення у груди й живота. Далі різник схопив відро й почав гамселити ним. Екзекуцію припинив лише тоді, коли обидві затихли.

Руслан Усманов, керівник Попаснянського РВ міліції:

- Затем с целью того, чтобы скрыть следы преступления, он попытался поджечь дом, после чего он скрылся с места преступления.

Першою до тями прийшла Віола. Вона витягла з охопленої полум'ям оселі непритомну бабцю, загасила вогонь та викликала "швидку". Сама ж, хоч і стікала кров'ю, лишилася вдома - чомусь ніхто не помітив, що дитина також поранена. Лише згодом сусіди побачили, що мала ледь дихає, і знову викликали лікарів.

Володимир Валуйський, керівник Лисичанської міської дитячої лікарні:

- Доставили ребенка в крайне тяжелом состоянии, без сознания.  Ушивалась печень, желудок, производилось ушивание желудка, кишечника, сальника. Травма серьезная, и мы беспокоились за ее жизнь.

Дві доби дівчинка була у стані коми. На третю прийшла до тями й розповіла про різанину.

Віола Коваленко, постраждала:

- Бабушка начала кричать. А я прибежала и тянула его за курточку, чтобы он отошел. Он меня поранил, я в зал побежала, начала кричать , потом легла на ковер, и просить, чтобы он помог. Он на бабушку кинул, потом начал бить кружкой по голове, потом ведром.

Підозрюваний утік з місця злочину, але недалеко. Він заснув при кермі власної автівки. П'яного та сонного його й затримали міліціянти.

Анатолій, підозрюваний:

- Я просто перепил. И что было - не помню. Бес попутал. И водка.

Проте на такі виправдання карний кодекс не зважає. Тож затриманого можуть посадовити за грати довічно.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален
Комментарий удален
Комментарий удален
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.