Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 19 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Львівщині затримали дует квартирних злодіїв

24 листопада 2011, 09:40
Дата ефіру/події: Четвер, 24 листопада 09:40

Затримали злодіїв, але вже квартирних, у Городку, це на Львівщині. Непрохані гості залізли до помешкання, і поки пхали здобич до торб, не помітили, як завітав власник квартири. Той викликав міліцію і героїчно сам кинувся на захист майна.

Того дня пан Андрій повернувся додому з роботи. Коли підійшов до дверей власної домівки і побачив відчинені двері, подзвонив до сусідів, щоби ті викликали міліцію, а сам зайшов до квартири.

Андрій, постраждалий:

- Як тільки переступив поріг свого помешкання, я побачив, що один стоїть в коридорі. Не думаючи, що буде далі, схопив його та намагався втримати. Інший тим часом ховав награбоване та втікав через балкон. Відчувши різку біль в животі, відпустив і того, якого тримав.

Одному злочинцеві вдалося втекти, а от інший під час стрибка зламав ногу, тож його затримали одразу. Крадія відвезли до лікарні, де прооперували.

Медики кажуть: житиме, і вже за деякий час правоохоронці зможуть його допитати.

Віталій Фецинець, керівник Городоцького РВ міліції:

- Кримінальна справа порушена, зараз проводяться слідчі дії. Вже чекаєм дозволу на отримання дозволу лікарів. Щоб дали дозвіл на можливість проведення з ним слідчих дій в межах лікарні і пред'являєм звинувачення.

Не довелося довго ховатися і співучасникові злочину, його теж затримали. Слідчі з'ясували, до чужих осель кримінальний дует потрапляв, ламаючи замки. Забирали лише золоті прикраси та гроші.

Роман Рибицький, керівник управління ГУ МВС України у Львівській області:

- Гроші вони витрачали на придбання наркотичних засобів, а золоті вироби вони, фактично, реалізовували через ломбарди, обмінювали їх на гроші, використовуючи в більшості випадків свої паспорти.

Тепер долю квартирних злодіїв вирішуватиме суд.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.