Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 6 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Миколаївщині 13-річний хлопчик стрибнув з високовольтної опори

25 листопада 2011, 18:59
Дата ефіру/події: П’ятниця, 25 листопада 18:59

Чергове самогубство дитини. 13-річний хлопчик стрибнув із високовольтної опори заввишки як шістнадцятиповерхівка на Миколаївщині. Підліток мав чимало друзів, добре вчився, тож для всіх звістка про самогубство стала шоком. Що може підштовхнути дитину до краю прірви?

З цієї вишки за Южноукраїнськом, відкривається чудова панорама на все місто. Для восьмикласника вона стала останнім, що хлопець побачив у житті. Що змусило 13-річну дитину наважитися на відчайдушний крок - наразі можна лише здогадуватись. У школі припускають: підліток ріс без батька, а стосунки з матір'ю останнім часом були складні.

Олена Кокол, директорка Южноукраїнської школи №3:

- Семья имела и материальные недостатки, мама на протяжении трех лет не работала, жили они на субсидию, которую получала мама, но, естественно, вы сами понимаете, что ребенку хотелось, как и всем остальным, чтобы у него был тот же телефон, тот же компьютер.

На початку навчального року хлопчик випросив, аби матір перевела його з гімназії до звичайної школи. Там одразу знайшов нових друзів, а ось взаєморозуміння з ненькою чомусь не було. Остання сварка і стала фатальною.

Олена Кокол, директорка Южноукраїнської школи №3 :

- Он говорил, что не хочет идти в школу, и он останется дома. И просил её, чтобы она его оставила дома, так как он вчера был на дне рождения, и не подготовил уроки. На что мама сказала: "Нет, дома ты не останешься, иди в школу".

Син таки пішов на навчання, але додому вже не повернувся. Шукали його 5 днів. Аж раптом друзі школяра згадали...

Олександр Лопушенко, керівник відділу Южноукраїнського МВ міліції:

- В процессе беседы он высказывал намерение пойти на указанную вышку, чтобы спрыгнуть. Он этого боялся, и было сказано шутливо, как бы, этому не предавал никто значения.

Тіло дитини знайшли саме під цією вишкою. Друзі та однокласники хлопчика й досі не ймуть віри, що він пішов туди сам. Адже він дуже боявся висоти.

Школярка:

- Он говорил, что хочет туда пойти, но не сам, то есть, сам бы он туда не пошел. Это нас и волнует. Он сам туда не мог пойти вообще. 1% ,того что он мог пойти туда один.

Що підліток має намір накласти на себе руки - не здогадувались ні у школі, ні вдома. Як не допильнували - пояснюють просто: жодних змін у поведінці хлопчика не помітили. Що саме спонукало життєрадісну, ввічливу та товариську дитину вкоротити собі віку - з'ясовують правоохоронці.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.