Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 12 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Києві двоє нетверезих чоловіків побили таксиста

28 листопада 2011, 13:41
Дата ефіру/події: Понеділок, 28 листопада 13:41

Бурхлива ніч для двох киян закінчилася в райвідділку. Чоловіки відпочивали в нічних клубах, потім у сауні. Коли зібралися вже додому, енергія в них ще залишилася. Витратили її на таксиста.

Таксист Микола працював усю ніч. Робочу зміну мав закінчити ковтком міцної кави. Тож коли двоє чоловіків попросили підвезти - відмовив. Пояснив, що вже їде додому. Парочці це не сподобалося.

Микола, таксист:

- Один із них начав угрожать розправою, що я такий поганий таксист, що не хочу їх забрати. Мене це возмутило, я кажу: "Йдіть отсюда, бо викличу підкріплення, і вам буде непереливки". Один підійшов, почав штовхати. Вони хлопці, видно, на цьому набиті, так би мовити, практикою. Коли звалили мене, почали ногами бити по ребрам. З цієї сторони досі пов'язка, голова боліла довго.

Все коїлося перед очима у продавчині кіоска.

Ольга Бондарчук, свідок:

- Це було кілька чоловік. Три чоловіки - і ось між собою влаштували драку, і я натисла на кнопку виклику, і швидко приїхала служба охорони.

Нападники зрештою покинули водія, який уже не мав сил чинити опір. Тієї миті під'їхали правоохоронці.

Микола, таксист:

- Пішов до машини, чую - минут через п'ять дівчата кричать: "Спасайте, міліція!" - і буквально зайшов у парк, а ці хлопці з якимись хлопцями іще зв'язалися, там тоже була драка.

Виявляється, розбишаки вирішили помірятися силами ще й з бійцями ДСО.

Юрій Зіньковський, співробітник Святошинського відділу ДСО м. Києва:

- Вони намагалися вчинити бійку з нами. Нами двоє невідомих громадян були затримані. Заявника та затриманих було доставлено до райвідділуку міліції для з'ясування подальших обставин.

У міліції з'ясували: парочка всю ніч розважалася, і, ймовірно, в нетверезому стані чоловіки уявили себе суперменами. Тепер їм доведеться відповідати і за побиття людини, і за спротив під час затримання.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.