Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Донеччині жінка постраждала від вибуху природного газу у ванній кімнаті

1 грудня 2011, 15:24
Дата ефіру/події: Четвер, 1 грудня 15:24

Душова кабінка може становити загрозу для життя. В цьому пересвідчилася мешканка Донеччини. Газ природного походження піднявся стічною трубою з вигрібної ями й потрапив до ванної кімнати. Коли молодиця зайшла купатися - відбувся спалах. За словами медиків, такого в Україні ще не було.

Ірина Надель, постраждала:

- Я зашла, включила светло, закрыла за собой двери, начала включать, а у нас душевая со всеми заморочками - электроника эта. Вспышка, я кричу - выскакивает муж, ребенок, тушат это всё.

Приголомшливий ефект приймання душу - обпечено 97 відсотків поверхні тіла. Донецькі лікарі провели вже 5 операцій з видалення враженої шкіри, стільки ж з пересадження нової.

Еміль Фісталь, керівник Донецького опікового центру:

- Такие пациенты с такой площадью поражения - и учитывается не только общая площадь, но и площадь глубоких ожогов и ожоги дыхательных путей - являются прецедентом для нашей страны, и не только для нашей страны.

Мати постраждалої, Надія, лежить в одній палаті з донькою. Жінка тут не лише для моральної підтримки. Вона - донор шкіри.

Надія Байдужна, мати постраждалої:

- Мы подходим идеально друг к другу. Мне предложили, я согласилась. Сегодня с одной взяли, завтра со второй будут брать, чтобы как можно больше взять для ожогов - вот отсюда, вот это вот все.

Сама нещаслива душова майже не постраждала, трохи підгоріло днище та почорніли стінки. Що саме спричинило в ній вибух газу - намагаються зрозуміти і родичі, й експерти.

Родичка:

- Вот здесь эта подсветка - там, где радио. Вот она включила её, и, скорее, искра где-то проскочила.

Олексій Переяслов, керівник Авдіївського міськсектору ГУ Держтехногенбезпеки:

- Газ, скорее всего, образовался в выгребной яме, при взаимодействии с химреактивами, сквозняком могло затянуть по трубам в душевую кабину. Душевая кабина современная, оборудована электроникой. Вполне возможно, что при включении данных устройств произошла искра, и произошло воспламенение.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.