Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 8 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Львівський п'яний суддя на джипі протаранив ворота котеджного містечка

2 грудня 2011, 10:56
Дата ефіру/події: П’ятниця, 2 грудня 10:56

Львівський суддя так напився, що не міг знайти власного дому. Служитель Феміди намагався потрапити до котеджного містечка. Щоправда, чужого. Та так настирливо, що протаранив браму, поранивши сторожа. Місцеві мешканці викликали правоохоронців. Вартовим ладу теж було непереливки, та вони на долю не скаржаться. В міліції взагалі відмовилися коментувати подію.

Близько дев'ятої вечора до котеджного містечка Княжої Долини, що під Львовом, під'їхав джип.

Іван Хмурич, охоронець котеджного містечка Княжої Долини:

- Він сказав, я їду додому. Я сказав: "Я всіх знаю, но такої людини я не знаю". Я кажу: "Дорогенький, бери, розвертайся". Я прикрив браму. Він здав назад - як ввалив в браму, мене кинуло, побило ліву сторону цілу. А як був би я стояв - як той знак, - я був би труп сьогодні, був би закопаний.

На шум прибігли мешканці містечка. Люди вирішили викликати міліцію.

Андрій, мешканець котеджного містечка Княжої Долини:

- За кермом людна, від якої сильно несло алкоголем. Після цього ця людина поїхала в кінець території і, розвернулася за енною спробою.

Валерій, мешканець котеджного містечка Княжої Долини:

- І людину, яка була, ну, скажем, в такому стані, що вона, напевне, не знала, що вона, де вона знаходиться. Я так розумію, він казав, що додому приїхав, розповідали, і упорно хотів добратись додому. Ну, співав, щось говорив. Людина щаслива була так на вигляд.

Згодом приїхала міліція. Чи то вартість авта, чи то пісні загадкового водія, вплинули на правоохоронців дуже позитивно, кажуть свідки пригоди.

Володимир, мешканець котеджного містечка Княжої Долини:

- Правоохоронці себе вели дуже стримано. Як би правоохоронці себе так постійно, вели зі всіма людьми, я би був "за". Виховано, акуратно, не шарпаючи нічого. В них якийсь страх був спочатку, а потім він перетворився у жах, коли вони знайшли в машині посвідчення.

Іван Хмурич, охоронець котеджного містечка Княжої Долини:

- Всі приїхали, а йому до лампочки. Він взяв даже рукою, участковий приїхав - а той каже: "Ти сосунок", - і рукою толкнув його в чоло.

Кермувальник джипу відмовився надати даївцям посвідчення водія. Та згодом з'ясували: авто належить судді Львівського обласного апеляційного суду. За словами свідків, за якийсь час нетверезого служителя Феміди забрали родичі. Сам він факту свого нічного візиту до котеджного містечка тепер не підтверджує. Але й не заперечує.

Суддя Апеляційного суду Львівської області:

- По перше, я міг там бути, а в якому стані - це вже інше питання. Ви знаєте скільки я вже водій, і скільки в мене стажу, як водія. Я закінчив ПТУ в 76-му році. З того часу я водій-механік.

- І про що це свідчить?

- Що я знаю, в якому стані їхати.

А от у ДАІ від будь-яких коментарів на камеру відмовилися. Сказали лише: при кермі того вечора був не суддя, а його родич. На нього склали два адмінпротоколи: щодо ДТП і керування автом без посвідчення водія.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.