Нагадати пароль | Реєстрація
Понеділок, 6 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Святошинському районі Києва затримали квартирну аферистку

2 грудня 2011, 12:16
Дата ефіру/події: П’ятниця, 2 грудня 12:16

Жертв квартирної аферистки шукають київські міліціянти. Жінку затримали у Святошинському районі. Вона вдало здавала в оренду однокімнатне помешкання. Брала чималий завдаток... але клієнтів не пускала.

Затримана:

- Я в таком состоянии в шоковом нахожусь. Я не знаю.

Вона твердить: не знає, за що її затримали. Каже, працює продавчинею, й ніколи не конфліктувала. Намагалася звести кінці до купи, а її за це обмовили.

Затримана:

- Я здала однокомнатную квартиру. Человек написал заявление, что я отказала. Хотя они сами отказались от этого варианта. Девочка перезвонила, семейная пара, и они отказались от моего варианта.

- Деньги им вернули?

- Нет. 10 числа мы договорились, что я верну деньги.

Потім підозрювана поточнила: гроші мала повернути ще в жовтні. Слідчі на це лише усміхаються. Кажуть, киянка вигадала цікаву шахрайську схему. Розміщувала в Інтернеті оголошення: здає квартиру. З клієнтів просила передплату - дві з половиною тисячі гривень. Навіть віддавала ключі. Та коли люди приїжджали з речами, до помешкання потрапити не могли. Телефон господарки мовчав.

Оперативний співробітник Святошинського РУ міліції м. Києва:

- Заключала договори на проживання в даній квартирі. Наступного дня, коли люди приїжджали, щоб жити. Вони не могли потрапити до даної квартири, бо господарка квартири вже замінювала замки. Таким шахрайським шляхом ошукувала людей.

Слідчі припускають, що постраждалих дуже багато, адже свою квартиру підприємлива 39-річна киянка здає з 2007-го.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален
Комментарий удален
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.