Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Київщині 59-річного працівника дитячого будинку підозрюють у розпусних діях

6 грудня 2011, 12:34
Дата ефіру/події: Вівторок, 6 грудня 12:34

Нічого аморального й підозрілого за ним не помічали. Розгублено кажуть про свого колегу - 59-річного завгоспа - працівники дитячого будинку-інтернату в селі Нових Петрівцях, що на Київщині. Чоловікові закидають розпусні дії: він, начебто, заманював дівчаток до себе в кімнату, де змушував роздягатися. Як довго працівник дитбудинку це робив - невідомо.

Цьому дитячому будинку більше дев'яти років. Нині тут мешкає п'ятнадцятеро дітей. Свого часу їхніх батьків позбавили батьківських прав. І тільки тут малюки відчули родинне тепло. Та днями правоохоронці отримали інформацію, що один із працівників закладу приділяє вихованкам нездорову увагу.

Співробітниць новина шокувала. Про колегу, котрий працював з дня відкриття закладу, нічого поганого сказати не можуть.

Оксана Олександрівна, працівниця дитячого будинку:

- Людина хороша, добрий був працівник.

- Ви помічали за ним щось?

- Ні, не помічали.

- Ким працював?

- Завгоспом.

- А скільки років?

- Майже 60.

- А хто поскаржився?

- Ми навіть не знаємо. Діти.

- Постраждалих скільки?

- Одна дівчинка.

За попередньою інформацією, чоловік, нібито, запрошував неповнолітніх вихованок до себе в комірчину і змушував роздягатися. Кочегарові Віталію Миколайовичу в голові не вкладається, як таке могло статися. Не один рік він пропрацював із колегою пліч-о-пліч. Каже, нічого дивного за ним не помічав.

Віталій Миколайович, працівник дитячого будинку:

- Як це діло случилося - даже не можу сказати.

- Це на тому тижні?

- Да, з 30 на перше. Просто він дежурив тут в той день, і таке случилося. Самі діти розказували, що він щось там водив.

Директорка закладу відмовляється від інтерв'ю. Пояснює: доки триває слідство, не має права нічого коментувати. Водночас не йме віри, що підлеглий гріховодив, і сподівається на об'єктивне розслідування. Як стало відомо "Свідкові", поки що у справі фігурує одна постраждала. Чи справді завгосп спонукав тринадцятирічну дівчинку до інтиму і чи бува раніше не коїв такого з іншими дітьми - мають з'ясувати слідчі.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Я считаю что это не правдивая информация, а человека просто подставили. Мне только жаль что его коллеги не рассказали о его не легкой доле, что человек порядочный
ника 11.12.2011, 16:58 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.