Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У столиці сімейна пара заснувала звідницьких бізнес

7 грудня 2011, 11:42
Дата ефіру/події: Середа, 7 грудня 11:42

У столиці бізнес на коханні заснувала сімейна пара. Чоловік винаймав квартири для дівчат і давав рекламу, дружина - виконувала роль диспетчерки при телефоні. На замовлення ж повій возив водій. Чітка схема працювала кілька місяців.

Ця жінка - мати двох дітей, і колись майстриня з нарощування нігтів. Втім, робота в салоні краси всіх життєвих потреб не задовольняла. Тож разом із чоловіком вирішила взятися до звідництва.

Затримана:

- Муж давал рекламу в журналі по набору девушек, они звонили по рекламному телефону, который находился у меня, дівочки приходили на роботу.

Дівчата мешкали на квартирах, які засновник фірми винаймав подобово в різних районах Києва.

Максим Антонюк, керівник управління ГУ міліції м. Києва:

- Він знімав в місті києві 5-10, іноді 20 квартир, і розміщав там повій. В ході розміщення на квартирах повій приїжджали до них клієнти, де повії надавали сексуальні послуги. Також повії їздили по виїздам.

Дружина засновника борделю розподіляла замовлення між дівчатами. Гроші від клієнтів їй привозив водій. Прибуток від такого бізнесу становив близько двох тисяч доларів на день. Жінку раніше вже судили.

Затримана:

- В 2010 мне дали год условно, и после этого я разошлась с мужем и перестала этим заниматься.

Більшість дівчат, затриманих за проституцію - не місцеві. Усі вони приїхали підкорити столицю, та заробляти вирішили власними тілами. Співбесіду відбували телефоном і одразу їхали працювати.

Повія:

- Оплата за час сексуальных услуг будет составляться 100 долларов.

- Условия безопасности?

- Нет, ничего такого не гарантировали. Я задавала вопросы: "С милицией всё нормально будет?" Мне сказали: "Да, всё нормально".

За звідництво засновникам незаконного бізнесу загрожує до 5 років позбавлення волі. А повій оштрафують.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.