Нагадати пароль | Реєстрація
Субота, 27 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

Інна Магура - гострий лімфобластний лейкоз, потрібна пересадка кісткового мозку

13 грудня 2011, 16:18
Дата ефіру/події: Вівторок, 13 грудня 16:18

В дівчини Інни Магури - гострий лімфобластний лейкоз. Вона вже не перший раз лежить в "Охматдиті". У 2003-му дівчина пройшла вісім місяців важкої хіміотерапії та опромінення - і, як говорить мама Інни, хвороба ніби зникла. Про недугу почали забувати, дівчина пішла до школи, але раптом відбувся рецидив.

Дитині з таким діагнозом не вижити без пересадки кісткового мозку від неродинного донора. Лише в трьох країнах Європи такі операції не роблять: в Албанії, Молдові та Україні. А зробити операцію за кордоном коштує від 170 до 250 тисяч євро.

На даний момент в Інни та її мами є надія на іноземний благодійний фонд, який вже врятував не одну українську дитину. Але чому вже 20 років цім мають займатися іноземці, а не власна країна?

Вже зараз треба терміново зібрати 20 тисяч євро на пошук неродинного донора. Шанс на життя - це кращий новорічний подарунок для Інни та її мами.

Телефон Людмили, мами Інни: +38 067 788 94 33

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.