Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 25 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Волині двоє друзів не поділили виторг за металобрухт

15 грудня 2011, 13:21
Дата ефіру/події: Четвер, 15 грудня 13:21

Гроші розпалили конфлікт поміж двох друзів на Волині. Чоловіки здали чималу партію металу, а виторг поділити не змогли. З'ясовувати стосунки заходилися кулаками. В поєдинку перемогла молодість.

Край дружбі 20-річного Ігоря та вдвічі старшого Володимира поклала вдала оборудка. Сюди, на пункт приймання брухту, товариші притягли понад 40 кілограмів заліза і вигідно його реалізували. Та тільки-но гроші опинилися в кишені, між "металістами" вибухнула суперечка, а згодом і бійка. Перемогла молодість.

Віктор Наглій, старший слідчий Володимир-Волинського МРВ міліції:

- Він йому став наносити удари як руками, так і ногами. Внаслідок цього заподіяв Вересу тяжкі тілесні ушкодження, що виявилися у чисельних зламах ребер. 8 чи 11 ребер зламано, вістря від кісток пробили легені, є щодо цього термінологія медична, і сталася смерть Вереса.

Однак помер бідолаха не одразу. Злякавшись того, що накоїв, кривдник відвів його додому, заборонивши казати рідним, чиїх рук побиття. А сам мерщій повернувся додому затирати кров. За цим заняттям його і застали оперативники. Молодикові повідомили: приятель, якого той відлупцював, віддав Богові душу просто перед телевізором.

Олександр Могилецький, заступник керівника Володимир-Волинського МРВ міліції:

- Підозрюваний народився у 1991 році, дуже молода людина. Офіційно ніде не працює. До кримінальної відповідальності раніше не притягувався, однак притягувався неодноразово до адміністративної. Зокрема, за вчинення дрібного хуліганства і за злісне невиконання законних вимог міліції.

Про складний характер бійця розповідає і його родичка. Дівчина неодноразово була свідком Ігоревих розбірок. Часто-густо навіть без жодного приводу - аби випустити пару.

Оксана, родичка затриманого:

- Людина, коли твереза, цілком нормальна. Він серйозний, забезпечує сім'ю. Але як вип'є - то да, я не перший раз таке бачила. Агресію.

На волі в неврівноваженого молодика лишилася хвора мати, дружина і донечка. Тата їй тепер ще довго не бачити.

Віктор Наглій, старший слідчий Володимир-Волинського МРВ міліції:

- За цей злочин законодавство передбачає позбавлення волі від 7 до 10 років.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален
That's a sulbte way of thinking about it.
Merve 04.05.2012, 12:30 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.