Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 10 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Криму розкрили жорстоке вбивство дівчини, заподіяне у 2008 році

15 грудня 2011, 13:47
Дата ефіру/події: Четвер, 15 грудня 13:47

Жорстоке вбивство розкрили в Криму. Ще восени 2008-го року в Алушті зникла молодиця. Знайти її не вдавалося. Та якось місцевий мешканець натрапив на пляжі на жахливий сюрприз.

Поліетиленовий пакет з людськими рештками знайшли на пляжі. З'ясувати особу жертви було складно. Та піднявши старі справи про зниклих безвісти, правоохоронці довідалися: це дівчина, яку шукали від 2008-го. Одразу ж затримали і двох місцевих. В причетності до цієї історії їх підозрювали й три роки тому. Але тоді нічого довести не вдалося. Правда відкрилася тільки тепер.

Олександр Суворов, заступник керівника ГУ МВС України в Криму:

- Были повторно допрошены все участники событий ноября 2008 г. В тот день распивала группа молодых людей (порядка 8-10 их там находилось) на дне рождения спиртные напитки. Именница до полпервого находилась вместе с группой своих друзей, после чего потихонечку все начали расходиться.

Дівчина лишилася наодинці з двома молодиками, які працювали охоронцями в Приморському парку. П'яним парубкам закортіло кохання, але молодиця відмовила. Тоді один з чоловіків її жорстоко побив, а потім зґвалтував.

Вікторія Гоптарева, старший слідчий Алуштинського МВ міліції:

- После изнасилования данные лица оставили ее на месте, минут 15-20 отсутствовали. Когда вернулись к потерпевшей, обнаружили, что она не подает признаков жизни, решили скрыть данное преступление. Каким образом - т.е., закопать.

Затриманий:

- Он ей ноги поднял, надел пакет, потом берет вот так ее, и, получается, пакет натягивает. Взял её и понес.

Убивці віднесли тіло на міський пляж і заходилися копати могилу. Але побачили: нещасна ще жива. Тоді 21-річну дівчину задушили і закопали. Тепер один з нелюдів зізнається: три роки відтоді жив у постійному страху.

Вікторія Гоптарева, старший слідчий Алуштинського МВ міліції:

- Один из задержанных - он все три года человек мучился. Он раскаивается, и он согласен с понесением наказания, потому что потерпевшая, как с его слов, она не давала ему покоя, она даже приходила к нему во сне.

Провину кожного зі злочинців тепер визначатиме суд. Та цілком імовірно, за нелюдський вчинок вони решту життя можуть провести за ґратами.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.