Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Бахчисараї чоловік пограбував і згвалтував жінку-інваліда

22 грудня 2011, 16:46
Дата ефіру/події: Четвер, 22 грудня 16:46

У Бахчисараї правоохоронці затримали нелюда, який пограбував і зґвалтував жінку-інваліда. Нахабний злочинець був певен, що вона не зможе захистити себе, тож напав просто серед білого дня на вулиці.

У чергову частину Бахчисарайського райвідділу міліції звернулася місцева мешканка й повідомила про зникнення племінниці. 29-річна небога вранці повела свого сина до садочка, відтоді її ніхто не бачив. А вже настав вечір. Жінка була інвалідом першої групи, тож так надовго ніколи з дому не йшла.

Олена Даниленко, помічник керівника Бахчисарайського РВ міліції:

- На место происшествия выехала следственно-оперативная группа, занялась поисками девушки, но её не нашли. Затем, подъехав к дому, они увидели, что девочка возвращается вся в слезах.

Жінка розповіла міліціянтам: коли поверталася додому з дитсадка, на неї напав чоловік, притулив до горла ножа й наказав іти за ним. Чинити опір бідолаха не могла, тож довелося підкоритися зловмисникові. Він привів налякану жертву в гуртожиток, де мешкає його приятель. Там побив, пограбував, а потім - зґвалтував.

Олена Даниленко, помічник керівника Бахчисарайського РВ міліції:

- Снял с неё золотые серьги, мобильный телефон забрал, который в последствии успел сбыть, и под угрозой ножа изнасиловал.

І хоча жінка була страшенно налякана, все-таки запам’ятала адресу гуртожитку. Туди й рушили правоохоронці. Нападник ще був там, його одразу затримали.

Дилявер Сулейманов, дільничний інспектор Бахчисарайського РВ міліції:

- Им оказался гражданин Казахстана, который неоднократно был судим. Около полугода назад освободился из мест лишения свободы. Постоянного места жительства не имел.

У всьому зловмисник зізнався, але переконував слідчих, що того дня взяв із собою ножа не для скоєння злочину - просто хотів піти по гриби. Та коли побачив на вулиці молоду жінку, закортіло інтиму. Це бажання й переважило. Розуміючи, що фізично хвора не зможе дати відсічі, напав на неї. У гуртожитку оперативники виявили й речові докази: ніж, білизну постраждалої і 15 патронів.

Дилявер Сулейманов, дільничний інспектор Бахчисарайського РВ міліції:

- В отношении данного гражданина были возбуждены уголовные дела по трем статьям: разбой, изнасилование, хранение боеприпасов.

За кілька злочинів затриманий може пробути за ґратами до десяти років.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.