Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Луганщині батько шістьох дітей пограбував і згвалтував 12-річну дівчинку

26 грудня 2011, 11:32
Дата ефіру/події: Понеділок, 26 грудня 11:32

На Луганщині батько шістьох дітей зґвалтував 12-річну дівчинку. Налякана мало не до смерті постраждала не одразу розповіла про жахіття рідним. Коли ж наважилася, вони притьмом повідомили правоохоронців. Ґвалтівника затримали, а з дівчинкою працюють психологи.

Батьки дванадцятирічної Марії звернулися до міліції із заявою про те, що на їхню доньку напав невідомий і обікрав. Дівчинка розповіла: того дня вирішила зі школи не їхати маршруткою, а пройтися, втім, дорогою заблукала. Коли опинилася біля залізничної колії, побачила позаду чоловіка з пляшкою горілки в руках. Школярка почала бігти, та незнайомець наздогнав її і вдарив по голові.

Вікторія Седина, слідчий Артемівського РВ міліції:

- В артёмовский райотдел милиции обратилась женщина по поводу того, что в отношении её малолетней дочери был совершён разбой.

Та правоохоронців насторожила поведінка малої, що заплутано розповідала про напад. Чуття слідчих не підвело. Згодом з'ясували: незнайомець не просто пограбував дитину, а ще й зґвалтував.

Вікторія Седина, слідчий Артемівського РВ міліції:

- В течении суток был установлен гражданин, совершивший данное преступление. Им оказался житель Словяносербского района Луганской области, ранее судимый.

Чоловік розповів: золоті прикраси, що їх зняв із дівчинки - продав на базарі. А щодо зґвалтування, то, мовляв, був п'яний.

Затриманий:

- Был в нетрезвом и неадекватном состоянии. Просто не помню, не понимал, что делаю.

Ґвалтівник раніше вже був засуджений за пограбування. Одружений, має шістьох дітей. Та чужої дитини не пожалів, хоча тепер б'є на жалощі.

Затриманий:

- Как вы сейчас сами оцениваете свое поведение?

- Жить не хочется после всего.

Та закон до злочинця невблаганний.

Вікторія Седина, слідчий Артемівського РВ міліції:

- Было возбуждено уголовное дело по статье 187 часть 1 "разбойное нападение", и 152 часть 4 уголовного кодекса Украины - "изнасилование несовершеннолетнего". За совершение данных преступлений предусмотрено наказание в виде лишения свободы сроком на 15 лет.

Скалічена дитина тепер усього боїться, здригається за найменшого шурхоту. Аби хоч якось зарадити школярці, з нею працює психолог.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.