Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Миколаївщині 16-річний юнак наклав на себе руки через непорозуміння з коханою

28 грудня 2011, 12:53
Дата ефіру/події: Середа, 28 грудня 12:53

Вкоротити собі віку вирішив і 16-річний юнак із Миколаївщини. Він пішов на суїцид через непорозуміння з коханою. Хлопець так її любив, що повісився після першої ж з сварки.

Почуття на все життя - був певен 16-річний Денис, коли закохався у свою однолітку. Вісім місяців щастя і жаданих зустрічей. Аж раптом сварка і отрута ревнощів. На дискотеці дівчина несподівано стала приділяти увагу іншим хлопцям.

Віталій Сивенюк, керівник Новобузького РВ міліції:

- В цю ніч він прийшов до дівчини, будучи на дискотеці, і запитав: "Чому ти не зі мною, а з іншим хлопцем?" Був, як кажуть свідки, у нетверезому стані.

То була перша сварка закоханих. Та, як виявилося, і остання. Ображені, обурені розійшлися по домівках. Кілька годин просидів хлопець перед комп'ютером. Вже вночі взяв мотузку та пішов до дівчини. Тихенько зайшов у двір, зачепив зашморга за газову трубу і навіки завмер перед вікнами коханої. Тіло юнака господарі помітили вже вранці.

Іван Горват, заступник керівника Новобузького РВ міліції:

- Поруч було знайдено пакет, в якому була знайдена передсмертна записка, в якій чоловік зізнається в коханні своїй дівчині. Ось ця записка, тут він написав їй вірша про любов, фотографія тут є дівчини, яку він кохав. Ось у зв'язку з тим, що в них не склалися взаємовідносини, хлопець вирішив покінчити життя самогубством через повішання.

Спокійний, врівноважений із достатньо забезпеченої родини. Для єдиного сина батьки не шкодували ані сил, ані грошей. Проблеми бачили лише в навчанні: заняття все менше залишали часу на побачення із коханою. У журналі успішності почали з'являтися прогули.

Василь Попов, викладач Новобузького коледжу:

- Слабка успішність, трошки був замкнутий в собі, але ми знаходили спільну мову, вели роз'яснювальну необхідну роботу для того, щоб покращити успішність відвідуваність занять.

"Кохаю без тями!" - почуття, відомі кожному підліткові. Бурхливий сплеск щастя і гіркота розчарування. Тож у цей період психологи радять батькам бути особливо уважними. Слухати і чути дитину та обов'язково підтримувати її.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.