Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Луганську колишній чоловік спробував зарізати суперника ножем

28 грудня 2011, 14:37
Дата ефіру/події: Середа, 28 грудня 14:37

Любовний трикутник рубали ножем у Луганську - в прямому сенсі. Колишній чоловік не зміг вибачити коханій, що оселилася з іншим. Тож від погроз на адресу суперника перейшов до реальних дій.

Драма в будинку Сергія та Юлії розігралася надвечір. Молоду пару насторожила поведінка їхнього собаки. Він весь час гавкав і рвався на город. Коли пса відпустили, вибіг і зупинився біля літнього душу. Туди ж попрямував і господар. Далі все сталося дуже швидко.

Сергій, постраждалий:

- Я открываю - а он кинулся с первым ударом ножом. Резко вскочил, ударил в сторону сердца.

Таких ударів нападник здійснив кілька. Потім почалася боротьба, під час якої господар руками зламав ножа. На допомогу чоловікові прибігла дружина. Злочинцеві нічого не лишалося, як накивати п'ятами.

Михайло Федорчук, керівник підрозділу Кам'янобрідського РВ міліції:

- Произошел конфликт, в ходе которого один из граждан нанес удары ножом, после чего был госпитализирован в больницу №4.

Нападником виявився колишній чоловік Юлії. З ним жінка прожила кілька років, а потім пішла до іншого. Покинутий не міг пробачити цього, і зрештою вирішив поквитатися з суперником.

Юрій, затриманий:

- Я сказал ему: "Ни мне, ни тебе". Ну не получилось. Я макнул его, но не получилось.

Затримали чоловіка вже за півгодини після нападу. Він мирно спав у себе вдома. П’яний, як чіп, бо після невдалого замаху вижлуктив півлітра самогону. Свою провину затриманий визнає. Проте, ані про що не шкодує.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.