Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Київщині перехожі не звернули уваги на подружню пару з трупом в ковдрі

4 січня 2012, 14:04
Дата ефіру/події: Середа, 4 січня 14:04

Небувала жорстокість і моторошна байдужість: скоєний на Київщині злочин просто шокує. Чоловік і жінка несли повз натовп перехожих закривавлений труп, загорнутий у ковдру. Люди все бачили та мовчали. Знайшовся лиш один, хто вдарив на сполох.

В обідню перерву Олександр, як завжди, вийшов до магазину. Та побачене на вулиці змусило його забути про все на світі.

Олександр, свідок:

- У мене була обідня перерва, я вийшов до магазину і звернув увагу на двох осіб, які виглядали дуже підозріло, сиділи на звертку, ковдра була, і ковдра вся була в пятнах, схожих на кров.

Перепочивши п'ять хвилин, пара підхопила страшний згорток і рушила вулицею. Спокійно перейшли дорогу, та без зайвого поквапу понесли килим повз переповнену зупинку автобуса. І тут Олександр отримав найбільшу порцію шоку - його збентежила реакція людей.

Олександр, свідок:

- Ніхто на це не звернув уваги, хоча на автобусній зупинці усі люди наблюдали: тіло несуть. Я думаю, у відсотків 30 людей виникла підозра, тому що ці каплі крові було видно на тілі, тобто, і на одежі і на ковдрі.

Коли пара вже сховалася в лісосмузі, на вулиці з'явилася патрульна машина. Розповідям переляканого перехожого правоохоронці спочатку не повірили. Та вже за кілька хвилин підозрілих громадян таки наздогнали. Ті саме топили свою ношу у водоймі.

Олександр Стельмах, співробітник Броварського МВ міліції:

- Жінка сиділа біля каналу, а чоловік топив цю ковдру вже у воді. Вже майже втопив. На запитання, що там у ковдрі, він спочатку не зізнавався.

Розгорнули килим і остовпіли - понівечене тіло без рук і ніг. Кінцівки відшукали вже вдома у парочки. В сімейному гуртожитку вони орендували маленьку 9-метрову кімнату. Випивак знали, й регулярно чули всі сусіди.

Алла, сусідка затриманих:

- Часто тут шум був, билися і двері били, і все. В общем, бойні були.

Ні бійки, ні криків фатального дня ніхто не помітив. Що сталося - оперативники з'ясували тільки наступного дня, коли різники, врешті, протверезіли. Виявилося: в гості до пари завітав їхній друг. Веселилися, поки все не зіпсували ревнощі.

Юлія Барабаш, співробітник Броварського МВ міліції:

- Коли закінчилися спиртні напої, господар вирішив піти до магазину, аби купити наступні пляшки горілки. Коли прийшов додому, на нього чекала сумна звістка - співмешканка повідомила, що його товариш залицявся.

Обурений господар встромив кухняного ножа в стегно кривдникові та спокійно ліг із дружиною спати. Гість стік кров'ю і помер. Неробам тепер загрожує тривале ув'язнення. Вони ще й мають пройти психіатричну експертизу.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.