Нагадати пароль | Реєстрація
Четвер, 28 березня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Донецьку за голову розбійника-вбивці призначена винагорода в мільйон гривень

4 січня 2012, 16:00
Дата ефіру/події: Середа, 4 січня 16:00

Відомі деякі деталі пограбування банку в Донецьку, під час якого загинуло п'ятеро людей. Розбійник не взяв грошей, тільки забрав сервера із записами камер спостереження. Натомість, за його голову вже призначено винагороду - мільйон гривень.

Олена працює неподалік пограбованого банку. Про те, що сталося, дізналася від друзів.

Олена, мешканка м. Донецька:

- Какое может быть отношение?! Это просто ужас. Очень жалко семьи, погибших, погибли просто ни за что.

До злощасного відділення вона принесла вже третій букет із чорною стрічкою: один - від себе, решту - на прохання подруг. Дівчата теж співчувають родичам і близьким загиблих.

Олена, мешканка м. Донецька:

- Вот из соседнего отделения попросили купить.

У самому ж банку - траур. По всіх відділеннях країни встановлено скорботні фотографії загиблих: наймолодшій - 27, найстаршому - 45. За корисну інформацію про нападників керівництво фінустанови обіцяє грошову винагороду.

Олександр Дубілет, голова правління "Приватбанку":

- На сегодняшний день выделен миллион гривен за помощь в раскрытии преступления: будь то информационная помощь, конечно, если она поможет раскрыть преступление, и будет действенное, приведет к задержанию. Мы будем следить, и, если нужно будет, мы увеличим сумму, чтобы оказывать содействие в раскрытии преступления.

Завдання перед правоохоронцями - не з простих. Нападник діяв професійно.

Олександр Дубілет, голова правління "Приватбанку":

- Если это был клиент, который обслуживается в данном отделении, то охранники знали этого клиента в лицо. То, что касается клиентов с улицы - теоретически, туда можно было попасть, но это не так просто. Теоретически, да. Но нельзя было бы подойти в маске и попасть в это отделение.

Уже гуляє чимало версій, але міліція поки не озвучує жодної офіційної. Тим часом, багато людей простежує одну закономірність: грошей злочинець не взяв, тож це могло бути не пограбування банку, а сплановане вбивство.

Олександр Токарев, кореспондент:

- У відділенні вбивця не лишив у живих жодного свідка, так само як і жорсткого диску з камер відеоспостереження. Правоохоронці сподіваються на по квартирний обхід у найближчих будинках або на випадкового свідка з вулиці.

Усі правоохоронні відомства в Донецьку - на вухах. До міста з'їхалося їхнє найвище керівництво: вочевидь, демонструвати підлеглим майстер-клас із вираховування небезпечного злочинця.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален
Комментарий удален
Комментарий удален
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.