Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Миколаївщині два брати вбили, пограбували та зґвалтували 72-річну жінку

10 січня 2012, 10:34
Дата ефіру/події: Вівторок, 10 січня 10:34

Двоє братів убили, пограбували та зґвалтували 72-річну пенсіонерку на Миколаївщині. Про страшний злочин у Казанці.

Двоє братів перебувалися випадковими заробітками. У Казанці полагодили старенькій бабці грубку. Пенсіонерка нагодувала помічників і заплатила 10 гривень. Грошей вистачило лише на горілку, тож невдоволені чоловіки вирішили обікрасти господиню. Один із них розбив шибку та вліз до хати.

Юрій Лостик, керівник Казанківського РВ міліції:

- Когда они проникли в помещение, в коридор вышла бабушка. У одного из братьев находился нож в руке. Он сразу же нанес удар в область живота. Бабушка упала, после чего они взяли ее на руки, положили на кровать, где следующий брат нанес ей ножевое ранение в область шеи и 4 ножевых ранения в область туловища.

Коли старенька стікала кров'ю й помирала, один із братів узявся її ґвалтувати.

Валерій, затриманий:

- Поіздєвався, тоді на горлі дирку зробив і ушов.

Віталій Копійка, співробітник Казанківського РВ міліції:

- Все было перевернуто, шкафы открыты, вещи, предметы - все было на полу. Такое ощущение, что преступники что-то искали.

Брати знайшли гроші, що їх старенька складала на похорон, та пішли пиячити.

Віталій, затриманий:

- Куда деньги дели?

- Скуплялися, пили водку, роздавали.

- Сколько денег вы у бабушки забрали?

- 21 тысячу.

Лише за кілька годин чоловіки витратили левову частину грошей. Купили собі по два мобільних телефони, одяг. Пригощали горілкою та наїдками всіх знайомих, їздили райцентром у таксі. Вже вдосвіта 29-річний Валерій розповів на два роки молодшому братові, що зґвалтував стареньку. Віталієві й самому закортіло. Чоловіки повернулися до хати й навпереміну задовольнили статеву пристрасть із мертвою господинею.

Валерій, затриманий:

- Так вона ж мертва уже була, що ж ти її насилував?

- Я вже не понімав, був геть п'яний. Я 2 дня був у запої - я вже не розбирав, що людина там лежить і лежить, я не розбирав.

Чоловіки накрили стареньку матрацом та пішли далі пиячити. У кав'ярні їх і затримали міліціянти. Тепер братів перевірятимуть психіатри. Якщо убивць-ґвалтівників визнають осудними, їх, певно, ув`язнять довічно.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.