Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

На Одещині 23-річний хлопець задушив і згвалтував 8-річну дівчинку

17 січня 2012, 16:37
Дата ефіру/події: Вівторок, 17 січня 16:37

Жахливий злочин скоїв на Одещині двадцятитрирічний парубок. Спочатку він задушив восьмирічну дівчинку, а потім зґвалтував нещасну. Міліціянти затримали звіра гарячим слідом.

Дівчинка зникла на святвечір. Не знайшовши Даринки, її рідні звернулися до міліції. Правоохоронці з’ясували жахливу правду вже за добу. Вночі дитину виманив з будинку двадцятитрирічний співмешканець її рідної тітки, відвів до пустиря, там вбив, а потім зґвалтував.

Затриманий:

- Тут я предложил Бойко Дарині Дмитрівні погратися в ГРУ, щоб позав'язувати один одному руки. Я взяв, вытянув звідси шнурка, на мені була красно-синя мастерка. Я витянув шнурка і начав зав’язувати...

Дитина не запідозрила нічого страшного, адже чоловікові довіряла та вважала своїм другом. Лише коли він почав її роздягати, дівчинка закричала.

Затриманий:

- Потім я начав знімати з неї штанішки.

- Вона ще була жива?

- Так, вона начала кричати. Я взяв, сів, закрив їй рота і начав надушувати.

За словами правоохоронців, причиною такого звірства вбивця називає знущання з нього самого в дитинстві.

Василь Блах, заступник керівника Любашівського РВ міліції:

- Весь час дитинства над ним надругувалися, сім’я була не благополучна. Діти над ним знущалися ще в ранню пору. Він мав якусь ненависть до дітей. І вот, він зізнався, що на дану дитину він давно кинув оком, і шукав заблаговременно підхід до неї.

Тепер психічне здоров’я затриманого перевіряють експерти. Поки за умисне вбивство дитини чоловікові загрожує довічне ув'язнення.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.