Нагадати пароль | Реєстрація
Середа, 8 травня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Сумах двоє хлопців потрапили в ДТП на викрадених "Жигулях"

17 січня 2012, 17:18
Дата ефіру/події: Вівторок, 17 січня 17:18

Завести машину без ключа зуміли, а от їздити нею - ні. Двоє парубків у Сумах викрали "ВАЗівську" "шістку". Та спритні злодії виявилися бездарними водіями: двічі протаранили припарковані машини та потрапили до правоохоронців.

Після вдалого трудового дня двоє юнаків забажали покататись вечірнім містом. Позаяк авта не мали, вирішити позичити перше-ліпше. Стареньку "шістку" відчинили та завели викруткою за лічені хвилини.

Сергій, затриманий:

- Отвёрткой открыл, потом в замке зажигания вырвал провода и завёл.

Втім, проїздові завадила припаркована поряд "КІА".

Леонід, власник автомобіля "KIA":

- Вийшов на балкон і побачив таку картину: автомобіль "Жигулі" на великий швидкості не вписується в поворот, і б'є мою машину, яка була на стоянці, від'їжджа назад і тікає.

Коли викрадачі нарешті дісталися проїжджої частини, із замка запалення випала викрутка, що слугувала ключем. Кермо заблокувало. Автівка вискочила на зустрічну смугу та протаранила "Шкоду Октавію". Іномарку відкинуло на кілька метрів, а "шістку" зупинило дерево.

Валерій, власник автомобіля "Шкоди":

- Я когда подошел, никого не было, они убежали, потом один сюда вернулся. Я не понял, он то ли пьяный, то ли обкуренный. Потом он резко развернулся, и в ту сторону начал убегать. Здесь как раз машина ДПС подъехала, и ребята его поймали.

Олександр Назаров, інспектор ВДАІ м. Сум:

- За допомогою службового авто розпочали переслідування та затримали його за квартал.

Обставини ДТП наразі вивчає слідство. А хлопцям такі пригоди на дорозі можуть коштувати 10 років свободи.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Усатый чёрт тупорылый - то ли пьяный,то ли обкуреный.. фу,народ,вы быдлО!И БЫДЛОМ БУДЕТЕ ВСЕГДА.НЕОБРАЗОВАННОЕ БЫДЛОМРАЗЬ
Я 17.10.2012, 12:25 ответить

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.