Нагадати пароль | Реєстрація
Неділя, 6 жовтня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Києві інтернет-збоченець намагався спокусити 15-річну дівчинку

19 січня 2012, 18:56
Дата ефіру/події: Четвер, 19 січня 18:56

Обережно, сайти знайомств! Їх уподобало чимало збоченців. Один узявся дурити голову 15-річній дівчині. Та за крок до інтиму втрутилася мати.

На сайті знайомств 15-річна дівчинка шукала спілкування й нових друзів. А от її дорослого візаві цікавив лише секс з незайманками. Він засипав дитину недвозначними повідомленнями. На щастя, листування доньки прочитала її мати.

Тимофій Ковалишин, керівник відділу ГУ міліції м. Києва:

- В управление по борьбе с киберпреступностью обратилась мать девочки с информацией о том, что на одном из сайтов знакомств супружеская пара ведет с ее дочерью переписку интимного характера и склоняет девочку к интимным отношениям.

Педофіл називався жіночим ім’ям, і саме під виглядом жінки схиляв дитину до сексу з подружньою парою. Вже й домовилися про реальну зустріч. Та замість цнотливої юнки заможного 42-річного киянина зустріли суворі міліціянти.

Затриманий:

- С какими девушками вы переписывались?

- Только с одной.

- С какой целью вы вели переписку?

- Ради шутки.

- На встречу тоже ради шутки?

- Просто хотелось посмотреть, что собой представляет этот человек.

- Сколько вам лет?

- 42.

- У вас семья есть?

- Нету.

Нині чоловікові загрожує кримінальна відповідальність за розбещення неповнолітніх. Лікарі ж радять: аби захистити дитину від педофіла в мережі, батьки повинні приділяти увагу сексуальному вихованню своїх нащадків.

Андрій Ситенко, уролог-андролог:

- Раз девочка идет на контакт с незнакомым человеком - она, как минимум, этого не боится. Что её толкает на это? Толкает, желает получить информацию ту, которой ей не хватает, которую она не получает в семье, которую она не получает от сверстников.

Аби не боятися за свою дитину, медики радять формувати в підлітків розуміння того з ким, де і коли можна зав'язувати близькі стосунки. Також не зайве поцікавитись, з ким діти спілкуються в мережі.

Андрій Ситенко, уролог-андролог:

- Взрослый может всегда посмотреть, какие сайты посещал ребенок. Если у него появляются, скажем, так какие-то новые друг или подруга, и он не афиширует с ней отношения, и становится замкнутым, то это всегда должно насторожить родителей.

Про небезпеку такого спілкування дітям варто нагадувати постійно. Психологи констатують: педофіли калічать психіку своїх жертв на все життя.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.