Нагадати пароль | Реєстрація
П’ятниця, 19 квітня 2024
Найкращі детективи світу

Відео Канал "Новини"

У Криму двоє школярів 13-ти і 15-ти років зґвалтували третьокласника

26 січня 2012, 16:00
Дата ефіру/події: Четвер, 26 січня 16:00

Моторошний злочин скоїли малолітні нелюди у Криму, в Євпаторії. Двоє учнів однієї зі шкіл запросили третьокласника в гості, аби разом погратися, але потім, погрожуючи, зґвалтували хлопчика.

Позбиткувалися з дитини на території кооперативу, де в родича одного з підлітків гараж. Спочатку хлопчаки слухали музику і спілкувалися, а потім старші запропонували третьокласникові секс. Коли наляканий малий відмовився, школярі змусили його до неприродного статевого контакту.

Василь Кузнецов,  в.о. керівника Євпаторійського МВ міліції:

- Самое страшное заключается в том, что в ходе проведения этих высокоаморальных действий эти двое несовершеннолетних пригласили в гараж учащихся из их же школы, которые присутствовали при совершении всего этого безобразия.

І жоден із присутніх не наважився зупинити насильство. Мало того, сексуальне знущання при глядачах тривало чотири дні! Зґвалтована дитина була так залякана збоченцями, що не наважилася розповісти про жахіття матері.

Василь Кузнецов,  в.о. керівника Євпаторійського МВ міліції:

- Мать узнала о том, что произошло совсем от посторонних людей в поселке.

І майже за місяць після знущань. Жінка одразу ж звернулася до міліції. Правоохоронці швидко затримали ґвалтівників: ними виявилися двоє приятелів - 13-ти і 15-ти років із проблемних сімей. Приниження дитини та ще й перед глядачами-однолітками було самоствердженням бузувірів.

Наталія Путятова, психолог:

- Убеждать себя с помощью зрителей, что они есть мужчины, и есть крутые. И у них есть некоторые признаки власти.

Правоохоронці вже порушили кримінальну справу. Вину обох затриманих довели. Відповідальність за такі злочини в Україні настає з 14 років, тому молодший хлопець вирушить не до в'язниці, а до розподільника для неповнолітніх, а ось старшому - доведеться відповідати за всією суворістю закону. Чимало років пробуде за гратами.

Василь Кузнецов,  в.о. керівника Євпаторійського МВ міліції:

- По санкциям - это  очень серьезная ответственность. Единственное отличие в том, что после суда он будет находиться в местах лишения свободы с такими же несовершеннолетними, как он, и по достижении возраста 18 лет он будет уже переведен для дальнейшего отбывания наказания уже в общей колонии.

Коментарі
Ім'я
Поле обов'язкове для заповнення
Текст
Поле обов'язкове для заповнення
Захист
Ви ввели невірний захисний код
Комментарий удален
Комментарий удален
Уроды малолетні...
Жека 11.10.2015, 08:15 ответить
Сукі нете слово.
Толя 11.10.2015, 08:18 ответить
Комментарий удален

Телебачення для всієї родини

Ми використовуємо cookies, щоб проаналізувати та покращити роботу нашого сайту, персоналізувати рекламу. Продовжуючи відвідування сайту, ви надаєте згоду на використання cookies та погоджуєтесь з Політикою конфіденційності.